| Yaesmin a întrebat:

Este un lucru rău să ai un tatuaj? Vreau să îmi fac un tatuaj pe mâna dar părinții mei îmi spun că este decizia mea dar mai târziu o să-mi pară rău și ca oamenii tatuati sunt angajați mai greu si sunt considerați oameni nebuni.Eu nu sunt de acord că oamenii tatuati ar trebui să fie marginalizați.Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| Gillian a răspuns:

În unele domenii nu este permis să ai un tatuaj, deci gândește-te la ce vrei să faci pe viitor. În ceea ce privește faza cu părerea de rău, o să îți pară, cel mai probabil. Dacă vrei să îți faci doar așa, ca să fie, mai bine nu. Tatuajul trebuie să aibă o semnificație pentru tine; în același timp, are și o parte negativă...adică îl vei vedea mereu și îți vei aduce aminte de trecut, ceea ce nu e chiar bine.

33 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IsabelaIssa a răspuns:

Eu am un tatuaj si e de ceva ani si nu imi pare rau ca l-am facut si nici nu o sa imi para. Chiar as mai vrea dar cam doare happy Nu am intalnit pe nimeni pana acum sa spuna de persoanele cu tatuaje ca sunt nebuni. Un tatuaj poate sa fie sexy, si daca te gandesti la batranete cum o sa arate, atunci o sa fi mai imbracata decat acum happy Daca stii ca te plictisesti repede in general de lucruri, nu e bine sa iti faci., ca nu se schimba ca si unghiile false sau culoarea parului. Iar in privinta job-ului, poate nu o sa iti alegi neaparat un job care sa impuna lucrul acesta.

| bogdanul a răspuns:

Unu" mic nu strica laughing