| CarameleCuLapte a întrebat:

Bună TPU, eu am 12 ani, iar sora mea 10 ani, iar sora mea e plecata de la vârsta de 6 ani cu mătușa în Franța, și ele vin de 2-3 ori pe an, și ultima data au venit de Paste, în aprilie, și au stat 2 săptămâni, iar de acum vor veni de Sărbători și vor sta cam 10 zile, și sora mea cand vine in tara sta acasă, cu familia noastră (părinții și eu) aproape toate zilele sta acasă, când vine în România, și se mai duce câteodată la mătușa la tara, cât timp ele sunt în România, în fine, și eu o sa fac ceva pentru ea, sa va zic și vouă, deci cred ca știți ce sunt alea baloane cu heliu, eu o sa iau o butelie cu heliu, și o sa fac din hârtie și niște ponei, care o sa aibă înălțime cam 1 metru, și vreau sa pun multe baloane cu heliu în poneiul din hârtie, și credeti ca poneiul va pluti? Și cum sa o conving pe sora mea sa stea numai acasă când vine in România, peste o luna jumate?

1 răspuns:
| Akira88 a răspuns:

Daca crezi ca nu ar pluti fa 2 si testeaza unul inainte ca sa fii sigura. incearca sa faci o multime de activitati interesante care sa va ocupe timpul si ea sa piarda notiunea timpului si sa-i placa, sa se distreze. succes!