anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am foarte mulți dușmani și nu știu de ce.Eu mă port frumos cu toți dar simt ca toată lumea mă urăște.Ma afectează psihic acest lucru.Sunt barfita non-stop și toți au ciudă pe mine ca am eu o grămadă de bani si ca nu merit să am atâția bani.Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Trateaza i cu indiferenta si nu te mai lasa afectata de unii care i roade invidia. Gandeste te ca orice ai face sau oricum te ai purta n o sa se schimbe absolut nimic in comportarea lor fata de tine. Stii cum se zice: gura lumii n o astupa decat pamantul! Lasa i sa improaste cu venin, se vor satura la un moment dat. Tu n ai nici o vina ca altii sunt plini de rautate. Conteaza doar parerea ta si a celor dragi tie si nimic mai mult. Fii in continuare omul frumos care esti.

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Eh, aia e, cauta sa fii inconjurata de persoane mai bogate si atunci vei vedea ca nu vei mai avea asemenea probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alea nu's duşmănii, sunt copilării!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice ai face, nu ai cum sa le schimbi inimile celor care te urasc.
Totusi ar mai fi o sansa pentru tine.
Da-mi mie toate bogatiile tale si eu o sa iau asupra mea toate barfele ciudosilor si ura lor fara margini.
(In momentul in care ai devenit singura mea prietena de pe acest site minunat am simtit ca o sa vina si ziua aceea in care o sa trebuiasca sa iti fiu alaturi in momentele grele).

| Supicadepui a răspuns:

In loc sa fie gelosi pe anumite calitati sau reusite, ei sunt gelosi ca ai bani. Mentalitatea omului din ziua de azi.
Atata timp cat nu te lauzi si nu adopti atitudinea de printesa superioara, totul e ok, dar daca le faci, apoi, cam au motive sa te antipatizeze.