| MamuZiceMamuFace a întrebat:

EU am o mica problema...cand incep sa citesc o carte, ma plictisesc dupa vreo 10-20 de pagini. Stiti voi o carte mai frumoasa, deosebita, ceva mai interesant la care sa nu vrei sa renunti. Sa mentionez ca am 14. ani! FUnda >big grin

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Incearca o carte politista, nu prea groasa, scrisa simplu si intr-un stil alert:"Zece negri mititei " de Agatha Christie; faptul ca vei dori sa afli cine-i ingeniosul criminal iti va tine viu interesul. Succes!

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Depinde ce fel de gusturi ai ...eu de ex am preferinte mai ciudate.si prefer cartile de filosofie si de romane politiste!
ti-as recomanda van daniken sau agatha cristie...dar nu prea cred ca avem gusturi comune

| Maidanezul a răspuns:

De regula pofta de a minca vine mincind Incearca sa aplici si acest lucru.Era bine daca specificai si virsta, deoarece multe carti sunt adresate anumitor virste.Nu poti citi carti de filosofie la 12 ani.Dar poti citi carti de Ioan Dan,De regula cind alegi ce citesti te gindesti cu bataie mai lunga,Citesti chestii sf, vampiri.despre ele vei vorbi in cercul tau de prieteni, Citesti carti de literatura cu ele rami in minte si mai ajuta si pe la scoala. Poti vorbi cu profesoara de romana si ea te va indruma sa faci lucru temeinic si folositor.Am citit tot pe aici ca unul zicea, ca nu pune mina sa citeasca deoarece ii dauneaza la sanatate sa nu te iei dupa el

| carlaroby a răspuns:

Exact aceeasi problema o am si eu dar am descoperit ce carti imi plac:de aventura care te tin in suspans si vrei sa aflii ce se intampla mie imi plac cartile lui jules verne

| ColorBubbles a răspuns:

Ai putea citi Pantalonii calatori de Ann Brashares. E foarte interesanta.Este vorba despre patru adolescente daca te intereseaza.Mai are inca trei volume.Ai mai putea citi Casa mea bantuita , Sabia din grota si Rapirea broastelor de ANGIE SAGE . Sau Familia Puhoi de Colin Thompson (o familie de vrajitori) Succes!
Daca vrei carti mai infricosatoare ai putea citi carti din seria ,,GOOSEBUMPS Cartile care iti dau fiori" eu am citit din cele 20 si ceva de carti doar sapte: Bun venit in casa mortilor,Nu coborati in pivnita! , Fantoma din vecini , Zambeste si mori,Blestemul mumiei , Bun venit in tabara de cosmar si Sange de monstru. Aceste carti sunt scrise de R.L. STINE. Succes!

| venera061 a răspuns:

"Douazeci si ceva" – Iain Hollingshead este o carte foarte amuzanta...sau Maitreyi - Mircea Eliade o poveste de dragoste superba