Stiu eu pe cineva care te-ar putea ajuta A trecut printr-o situatie asemanatoare.
Dar ce pot sa iti spune e sa o ignori si tu. Ea nu merita atentia ta. E plina lumea de astfel de persoane. Oamenii se pot schimba repede.
Ai dreptate!
Oare?
Nu ştiu. Oare?
La intrebarea "oare" nu poti sa raspunzi
Oare?
Eu pot!
Raspunsul la intrebarea Oare? este " ".
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De fapt nu am crezut ca esti baiat...
Nu ai crezut? Sau zici doar aşa... Oare?
Ce ai crezut?
Pai nu stiam ca esti fata. Si ca sa aflu, am scris: man
Trebuia sa stii.
Stiam...
.
S-a comportat asa pentru ca si-a gasit colega noua, si se credea cea mai tare, dar s-au certat!
Salut, trebuie sa vorbesti cu aceasta prietena daca o simti cu adevarat prietena, trebuie sa o intrebi de ce este geloasa ce anume are, si trebuie sa-i spui sa nu fie geloasa pentru ca fiecare are ceva, ea are ceva ce tu nu ai si tu ai ceva ce ea nu are si tot asa cu alti oameni care ne inconjoara pe pamantul asta, bogatii spirituale sau materiale si asa mai departe, ca daca iti este prietena trebuie sa se bucure pentru tine, tu sa nu te lauzi ca faci o mare greseala si sper sa nu o fii facut, daca ai facut-o cereti sincere scuze fata de ea, fii calma si incearca sa eviti o discutie aprinsa. Sper ca te-am ajutat, daca nu o sa faci ceva acum e foarte posibil sa se rupa relatie dintre voi pentru totdeauna.
Sa ai o zi placuta!
Nu mă laud, din contră ea se laudă, oricum mulţumesc! Şi tu sa ai o zi placuta!