Fa-l colectie de vorbe de duh, legi ale lui Murphy si maxime, sau cele mai tari bancuri pe care le auzi.
Buna!
In orice caz, nu te grabi sa-l folosesti, mai ales daca mai ai unul cu aceeasi utilitate. Daca ai jurnal, n-ar fi ok sa mai ai unul (nu prea are sens). Iti poti nota in el in fiecare zi ce ai de facut pentru a nu uita, sal porti cu tine, sa-ti faci notite. Iti poti nota in el si idei stralucite, de exemplu o tinuta geniala care ti-a venit in minte, ai auzit de o carte sau un film care poti so citesti/sal privesti - tio notezi.
Bafta!
Inparte caietul in doua si scrie toate lucrurile care leai facul pe o parte si pe cealalta lucruri care leai vrea sa le faci cine stie poate vei da de un baiat bogat intr-o zi si nai sa stii ce o sa faci cu atatia bani e o parere ^_^
Ai putea sa-l faci caiet cu expresii frumoase, caiet de compuneri, poti sa-ti scrii propria carte sau poti sa desenezi in el
Salut!
Hmm.daca e asa frumos cum insinuezi poate ti-l faci caiet cu jocuri de cuvinte
Ex: Cuvinte cu GHE, GHI, GI etc.
Sau stiu eu expresii tari sau citate
Nu stiu ce sa iti spun poate esti pasionata de ceva la TV care te-a incantat.
Daca spui poezii nu, oracol nu, jurnal nu, oare ce-ai mai putea scrie intr-un caiet decat cele spuse mai sus de mine si tine
P.S: Si raspunsurile celorlalti sunt bune
Daca ai imaginatie poti scrie ceva frumos, un fel de roman.O poveste sau intamplari hazlii. Ceva despre prieteni si peste luni, ani cititi si va amuzati
Salut! Ai putea sa scrii ce ai visat si sa creezi o poveste din ele si sa faci mici desene din ce iti amintesti din acel vis. Asa o sa poti sa le tii minte mereu Funda?