| VasiDobie a întrebat:

Eu cred in forte supranaturale/paranormale adica in fantome care isi fac in unele locuri simtita prezenta prin diferite activitati,dar ma intreb:oare exista sau a existat vreodata vampiri sau mai bine spus un virus care s-ar transime perosanelor prin muscaturi care creeaza mutatii la persoana muscata (canini de sus sa se poata mari muscularitatea corpului sa creasa), sa dea o pofta ciudata de sange si corpul sa poata fi regenerat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cred in fantome si chestii supranaturale tongue Si probabil ca a existat, sau va exista tongue Daca nu a existat, o sa fie cineva "obsedat" dupa vampiri, si probabil va crea asa ceva tongue Nu stim ce se poate intampla in viitor laughing Poate chiar la 5 secunde dupa ce dau "Raspunde", o sa cada un bolovan pe casa mea tongue Nu se stie happy ORICE e posibil. In plus, daca cu adevarat exista, de ce ar vrea sa iti faca rau? tongue

| VasiDobie explică (pentru anonim_4396):

Pai probabil pe timpuri ei se ascundeau de oamenii sa nu fie omorati (stii si tu cat de tampita era lumea pe timpuri happy ) si in prezent s-ar ascunde de oameni ca sa nu fie dusi in diferite laboratoare pentru experimente sau folositi ca arma in razboi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VasiDobie):

Exact tongue Orice e posibilwinking

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu.

| adelina0101123 a răspuns:

Cred ca nu are nici o legatura cu ce intrebare ai pus tu. dar mna. hai sa iti zic -Am auzit acum cativa ani care m-a,, socat ''
Acum multi, multi, multi ani existau vampiri care se ascundeau ziua ca sa nu faca contact cu soarele si noapte ieseau ca sa se hranesca. Oamenii stiau ca ei ies afara dupa inserat, asa ca fiecare se ascundea in casele lor, aparanduse.
Intr-o noapte o fata de 14-15 ani se mutase de curand ( singura ) in sat ea nu stia despre vampiri. Un vampir a vazut-o si a incercat sa o omoare si dupa sa se hranesca cu sangele ei. Fata l-a vazut pe vampiri ( nesstind ca e vampir ) l-a intrebat :
- Ma scuzati... spuse fata speriata. Stiti cumva de ce oamenii se ascud in case cand se insereaza?
- Da stiu, din cauza mea!
vampiriul o musca pe fata si fata lesinase. Urma sa se transforme in vampir...
p.s- continuarea nu o mai stiu. dar am retinut pana aici :3

| iamdark a răspuns:

Asta depinde de ceea ce crezi tu, fiecare are propria parere ce trebuie respectata. Totusi, daca doresti mai multe informatii, exista site-uri specializate si documentare pentru o mai buna informare. Dar a crede sau nu e doar decizia ta happy

| cindry a răspuns:

Nu cred! dar se poate in viitor!