| KishiRose a întrebat:

Bună TPU!
Eu ma întreb, de ce unele fete, se dau la băieţi aşa mult, chiar daca au prieten, se dau la mai mulţi, iar mie nu prea îmi convine, sunt multe fete pe care le consider scroafe (să zic aşa). Pot uita de ele?
Se cumportă urat, de parcă totul li se cuvine lor. Lăudăroase, rele, nesimţite, tupeiste şi foarte multe. Pâna şi pe metin RO sunt aşa, pur şi simplu, mă trezesc cu una in faţa mea si ma injura, nici măcar s-o cunosc. La mine aşa e şi urasc şcoala din motivul asta. Voua va place scoala? un sfat pentru reacţionare?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Fetele sunt asa cum spui din acelasi motiv pentru care exista si baieti cu acelasi mod de comportare. Exista"scroafe"pentru ca exista si "porci".Nu ti se pare corect?
Cat despre scoala care ti-a devenit nesuferita altul e motivul urii tale:poate "corvoada" inevitabila a invatarii. Sfatul meu ar fi sa te concentrezi mai mult pe carti decat pe fete.La urma urmei,ele nu-ti hotarasc destinul, pe cand invatatura, da.Relaxeaza-te si gandeste-te la propriul tau viitor.Numai bine.

5 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Nu toate fetele sunt asa.

| NoChanceForUs a răspuns:

Da,am un sfat: Lasa-te de metin ce pnguinii mei,si nu baga fetele in seama, fi gay daca nu le suporti. Poate ele nu se dau la altii, ci doar tu ai impresia pentru ca le vezi ca se imbratiseaza cu nu stiu cine.

| Phaey a răspuns:

Alea din metin2 pot fi "aia" care au chef de o laba, da'o mana e pe mouse si una pe tastatura si nu se poate.
Fetele din viata reala ori o fac pentru amuzament, ori sa-si faca prietenii gelosi, ori ca-s ele mai sarite putin de pe fix (example right here :3 ). Si eu fac chestia asta si nu are nimeni nimic impotriva - stiu ei ca-s mai aiurea asa si ma accepta (si ma iubesc, ooo da love struck) asa cum sunt.
Cat despre alea nesimtite de tot, care deja mai au putin si se... de fata cu toata lumea, eh, asta e! Mai avem si specimene de-astea thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma baiete, tu urasti scoala din fasa pentru ca ti-e lene de te doare.Ce vii si bagi motive neghiobesti? Este imposibil sa nu ai si prieteni acolo.Auzi la el, ptiu drace.

| Aℓℓy a răspuns:

La partea cu fetele April are dreptate insa la partea cu scoala sunt si eu oarecum in situatia in care imi spun de multe ori ca nu prea mai are rost si asta din cauza sistemului...din pacate noi nu mergem de dragul de a merge la scoala si de aici rezulta multe, sunt unii copii care merg la scoala doar de dragul parintilor dar care nu vor face nimic cu viata lor, este bine sa ai carte insa in Romania daca nu esti copilul lui Tiriac sau eu mai stiu, nu ai niste pile bune iti este foarte greu sa mai faci ceva cu studiile..Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul happy