Eu zic sa te pui sa-i scrii ce inseamna pentru tine prietenia cu ea, cum a fost gustul primei inghetate sau prajituri mancate impreuna sau de ce ai preferat-o pe ea si nu pe altcineva sau cumperi o floare frumoasa si o felicitare gata facuta si i le duci acasa sau cumpara diferite obiecte din locurile special amenajate sau descrie-i, pe scurt, amintirile ce le ai in suflet. Eu mai am inca pe o coala de hartie primele sms-uri primite de la iubitul meu, care, din pacate, nu mai este printre noi! Am o colectie superba de e-mail-uri scrise de manuta lui insa nu pot tot timpul sa le recitesc fiindca imi amintesc ca nu mai este si-i super dureros! Sper sa-ti fi dat cateva idei pentru ceea ce vrei sa faci! Numai bine!
Stiu cum e sa revezi amintiri cu cineva drag care nu mai e printre noi. Imi pare rau pentru tine. Multumesc mult pentru idei.
Cu mare placere! Sper sa te fi putut ajuta! Multumesc pentru ceea ce ai scris! Numai bine!
Asemenea! Si chiar m-ai ajutat foarte mult. Acum nu stiu cum sa scriu tot pe o singura foaie. Multumesc mult. Seara buna!
De ce sa scrii doar pe o coala? Scrie pe mai multe si poti alege coli colorate (2 culori diferite: albastru deschis si roz sau verde deschis)! Sunt si plicuri colorate! Numai bine!