| Elena_Alexandra_Ell_M_1997 a întrebat:

Eu si cea mai buna prietena a mea facem 6 ani de cand ne cunoastem si as vrea sa ii fac o scrisoare sa ii multumesc pentru toate amintirile petrecute impreuna, dar n-am idei. Nu stiu cum sa incep, dar nici nu stiu cum sa o formulez.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Eu zic sa te pui sa-i scrii ce inseamna pentru tine prietenia cu ea, cum a fost gustul primei inghetate sau prajituri mancate impreuna sau de ce ai preferat-o pe ea si nu pe altcineva sau cumperi o floare frumoasa si o felicitare gata facuta si i le duci acasa sau cumpara diferite obiecte din locurile special amenajate sau descrie-i, pe scurt, amintirile ce le ai in suflet. Eu mai am inca pe o coala de hartie primele sms-uri primite de la iubitul meu, care, din pacate, nu mai este printre noi! Am o colectie superba de e-mail-uri scrise de manuta lui insa nu pot tot timpul sa le recitesc fiindca imi amintesc ca nu mai este si-i super dureros! Sper sa-ti fi dat cateva idei pentru ceea ce vrei sa faci! Numai bine!

| Elena_Alexandra_Ell_M_1997 explică (pentru Caro34):

Stiu cum e sa revezi amintiri cu cineva drag care nu mai e printre noi. Imi pare rau pentru tine. Multumesc mult pentru idei.

| Caro34 a răspuns (pentru Elena_Alexandra_Ell_M_1997):

Cu mare placere! Sper sa te fi putut ajuta! Multumesc pentru ceea ce ai scris! Numai bine!

| Elena_Alexandra_Ell_M_1997 explică (pentru Caro34):

Asemenea! Si chiar m-ai ajutat foarte mult. Acum nu stiu cum sa scriu tot pe o singura foaie. Multumesc mult. Seara buna!

| Caro34 a răspuns (pentru Elena_Alexandra_Ell_M_1997):

De ce sa scrii doar pe o coala? Scrie pe mai multe si poti alege coli colorate (2 culori diferite: albastru deschis si roz sau verde deschis)! Sunt si plicuri colorate! Numai bine!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe Pinterest.Incearca un borcan cu "reasons why i love you"sau niste plicuri "open when..."mie mi-au placut ideile astea, le-am facut si eu, mai demult.