| Violetta69 a întrebat:

Eu si cu un baiat am fost BFF pana cand a inceput vara. I-am gresit, iar el de atunci nu prea a mai vorbit cu mine... Nu am mai fost atat de apropiati. In acest timp fiecare ne-am facut cate un grup. Azi ne-am intanlit cu totii, iar prietena mea s-a simtit cam in plus si a vrut sa plecam, asa ca am plecat cu ea, sa nu o las singura. Apoi, dupa noi, toti din grupul meu au plecat si ei, fiindca si asa nu prea se intelegeau. In seara asta, ex cel mai bun prieten al meu, mi-a scris ca s-a suparat, mai ales ca au fost niste conflicte intre ei... si ca dupa ce ca am plecat cu prietena mea ca sa n-o las singura, e si suparat din cauza la ce au facut cei din grupul meu.
I-am spus ca nu raspund de asta, deoarece nu eu am facut, ci ei. A spus ca cum facem parte din acel grup, e normal sa se supere si pe mine, chiar daca nu am facut nimic.
Eu sunt genul de persoana care tine mult la toata lumea si se consuma din orice prostie. Ce as putea sa-i zic sa nu mai fie suparat pe mine? Eu nu am facut nimic, ci ceilalti. Funda.

2 răspunsuri:
| MEduard a răspuns:

Bună.

Nimic nu faci. Aştepți să realizeze ce a pierdut şi crede-mă, va regreta! Lasă-l să te caute, nu îi mai da atenție.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce inseamnă bff?