| GDragon a întrebat:

Eu si un prieten de al meu am decis sa ne intalnim. Eu stau in Cluj iar el in Constanta si am hotarat ca cel mai bine ar fi sa ne intalnim la jumatatea distantei. Care ar fi cel mai potrivit oras in care ne-am putea intalni pentru ca fiecare dintre noi sa parcurga apoximativ aceiasi distanta sau sa calatoreasca aproximativ aceiasi durata de timp? Multumesc.
Mentionez ca amandoi vom merge cu trenul.

14 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Brasov.

| Hammurabi a răspuns:

Distanțe aproximativ egale : Vaslui sau Craiova laughing

| Lioana a răspuns:

In locul tau nu m-as uita sa fie distantele egale ci orasul frumos. Si eu sunt din Cluj si as alege Brasovul.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Sinaia.

315 km pentru tine, 350 km pentru el.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Da, e buna propunerea si este un orasel placut.

| FruttiFresh300 a răspuns:

Sighișoara poate. Brașovul deja e pentru tine prea departe. Baftă cu trenul, o să ai nevoie laughing

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru FruttiFresh300):

Nu este departe. Brasovul este mai departe de Constanta, decat Clujul. In plus de la Cluj la Brasov este tren direct, pe cand cel ce vine de la Constanta trebuie sa-l schimbe in Bucuresti.
Trebuie sa consulti mersul trenurilr (infofer.ro) sa vezi cat timp dureaza calatoria unuia si a altuia.
Brasovul sau Bucurestiul. De la Cluj este tren direct Bucuresti.

| RAY a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Pitesti
361 km vs 336 km

| FruttiFresh300 a răspuns (pentru CodrutElian1990):

De la Constanța la Brașov faci cu trenul aproape 6 ore, iar de la Cluj la Brașov faci aproape 8 ore. Pentru ambele exista tren direct, nu trebuie sa schimbi nimic nicăieri. Am fost și știu.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru RAY):

La Pitesti este mai greu de ajuns cu trenul de la Cluj. Trebuie sa mergi pana la Titu (daca opreste trenul) sau Bucuresti sa iei trenul spre Pitesti. Sau, cu schimbari, pe Valea Oltului pana la Slatina de unde iei trenul spre Pitesti.

| Holiday a răspuns (pentru CodrutElian1990):

" In plus de la Cluj la Brasov este tren direct, pe cand cel ce vine de la Constanta trebuie sa-l schimbe in Bucuresti."

Este tren direct Constanta-Brasov si face mai putin decat cel de la Cluj la Brasov.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Holiday):

De acord.

| ro74florin a răspuns:

Informativă dacă trenul cu care mergeți are legătură directă cu orașul în care vreți să vă întâlniți

| NightcoreMusic a răspuns:

Oh, fan BIGBang?