Mi s-a întâmplat dar bat-o vina de memorie că nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat exact.
În orice caz.
Părerea mea: Ai avut un vis, te-ai trezit, nu ţi-ai dat seama că te-ai trezit. Probabil ai visat că te duci la culare şi vina maşina când te trezeşti sau aşa ceva. Ţi s-a făcut somn repede, te-ai întors să dormi şi ai uitat atât visul cât şi ce ai făcut când te-ai trezit prima oară.
Bye bye.
Ba si mie mi se intampla noaptea sa imi iau betele si sa cant la tobe, asa inconstienta. Faza e ca la mine, nu tine mult, ma trezesc dupa 2 secunde ca vine mama in camera sa imi spuna ca trezesc vecinii de care, personal mi se rupe. Ma rog, cateodata merg si cant constienta dar fiind senila, uit cand ma trezesc.
Pai da... se mai intampla. asa am dormit si eu la o prietena si era mai rau laughing. nu trebuie sa te sperii oh go on se mai intampla.
Nu stiu ce sa cred... poate esti somnambula sau poate a vrut prietena ta sa faca misto de tine... nu stiu ce sa zic
Pai da... se mai intampla. asa am dormit si eu la o prietena si era mai rau . nu trebuie sa te sperii se mai intampla.
Anonymus101 întreabă: