| Nimeniii11 a întrebat:

Imi place de un baiat, dar el o place pe prietena mea. Inainte ma intreba pe mess ce faci si nu stiu ce. dar acum nu ma mai baga in seama. [suntem la aceeasi scoala]
Ziceti'mi cum sa il fac sa ma placa.

2 răspunsuri:
| crhh a răspuns:

Sa faci pe cineva fortat sa te placa, nu poti, si nu o sa gasiti absolut niciunul dintre cei care puneti intrebarile acestea aici, nu veti gasi un raspuns prin care sa stiti exact cum "sa faci pe cineva sa te placa". Sa faci pe cineva sa te placa, pana la urma se rezuma la a face acea persoana sa te inteleaga, si totodata sa fie langa tine la bine si la rau. Placuta, poti sa fii de la prima vedere, dar dupa aceea in timp sa iti scoti adevarata fata la iveala, iar mai apoi sa dai cu piciorul la tot. Incearca sa fii tu, incearca sa fii acolo cand are el nevoie si incearca sa-i fii prima oara cea mai buna prietena, mai apoi... poate se va ajunge si la o relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ea este prietena ta si mergi pe principiul prietenia este ca aurul si se caleste in foc.Te lasi pagubasa. Daca vrei sa nu patesti lucruri neplacute sa nu le faci altora adica "ce tie nu-ti place..."