| Andrutzzzza a întrebat:

Imi place de un baiat, si nu stiu cum sa ii spun. La școala suntem buni prieteni, dar lui ii place de alta fata. Ce sa fac? Am uitat sa spun ca fata de care ii place e mai mare ca el cu 2 ani si jumătate. Si culmea, ce ma enervează cel mai tare e ca sunt prietena cu ea. Noi ne mai certam, dar de fapt ne împăcam bine. Am nevoie de ajutor. Vreau ajutor de la voi, nu de pe internet. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Solicita-i ajutorul in anumite privinte, cauta sa imprumuti de la el vreo carte, roaga-l sa te insoteasca undeva...Important este sa deschizi o cale de dialog, sa aveti momente in care sa fiti singuri. Apoi vezi cum evolueaza lucrurile.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stii ca ii place de alta fata, nu vad ce rost mai are sa-i zici ca-ti place de el.

| Shthephan a răspuns:

Este simplu, ii spui verde in fata ca il placi, si poate atunci ii deschizi inima, dar poate el nu simte nimic pentru tine, asta e alta dilema, dar iti spujn eu ca pana la urma vei da de cineva care sa te iubeste la fel de mult, asa mi s-a intamplat mie, dar din pacate numai sunt cu ea!

| Andrutzzzza explică (pentru Shthephan):

Da dar, nu pot sa ii spun verde-n fata deoarece nu am atât curaj. Vreau alta soluție. Ca am încercat sa ii spun si de fiecare data am intrat in alt subiect.

| Andrutzzzza explică (pentru Shthephan):

Nu e asa de ușor sa ii spun in fata.