| Zappacita10 a întrebat:

Imi place mult de un baiat numit Andrei, un foarte bun prieten al unui prieten de al meu. El locuieste la oras si eu la tara, asa ca nu il decat in vacante, atunci cand vine in vizita la bunicii sai. Familia mea are o afacere de familie (un magazin) iar el vine in fiecare zi aici cu inca 4 prieteni de ai sai. Asi vrea ca si el sa stie ca il plac dar nu vreau sa-i spun in fata prietenilor sai cu care e mai tot timpul. Ce sa fac?

Vreau sa va spun ca am niste semne ca si el ma place :

1. Ma plimbam intr-o zi cu cea mai buna prietena a mea pe la poarta casei bunicilor lui, unde era si el cu prietenii lui, eu facandu-ma ca nu-i observ, iar dupa ce am ajuns putin mai la deal, m-am uitat in spate iar acolo l-am vazut pe el, care se uita spre noi, iar cand a vazut ca m-am intors, s-a lasat in jos.

2. Al doilea semn e in aceeasi zi, eu cu prietena mea cea mai buna ne-am pus pe o banca, si ii auzeam pe prietenii lui strigand la el : "Hai Andrei du-te la ea".

3. Al treilea semn este tot in aceeasi zii, Andrei si toti prietenii lui urcau pe biciclete la deal si au trecut pe langa noi, in acel moment cel mai mare dintre prietenii sai a zis cu voce tare catre Andrei "Ba Andrei ba, da chiar asa?" si apoi au inceput toti sa spuna asta, el s-a inrosit tot si nu stia ce sa spuna.

Vreau sa va spun si ca eu mai vorbesc uneori cu un prieten de al lui care este colegul meu, si i-am spus sa ii spuna ca il plac, el i-a spus si Andrei a spus ca vrea sa vorbeasca cu mine in vacanta de vara, iar atunci prietenul ala comun l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine si a spus ca "nu stiu sigur, ma mai gandesc, vreau sa vorbesc cu ea!"

Cu as putea vorbii cu el daca e mai tot timpul cu prietenii sai?

1 răspuns:
| Anapanda a răspuns:

Pai pot sa il iei deoparte si sa ii zici sau sa iti rogi prietenul sa ii tina prieteni de vorba sau sa ii faci o felicitare, sau daca va intalniti o data singuri sa profiti de moment. Si sa stii ca dupa semne si eu zic ca te place adica sunt ceva si daca a rosit nu a rosit degeaba, dar daca te m-ai intalnesti vu eu uita-te sa vezi daca are ochii dilatati sau se uita dupa tine.