Da, este important sa ii oferi spatiul necesar, nu iti recomand sa intri in sufletul lor cu forta, cand se va simti pregatita se va deschide in fata ta, probabil te-ai lovit de un zid cand ai incercat sa afli anumite lucruri dar asta nu inseamna ca e diferita intr-un mod negativ, fiecare e unic, acestea sunt sfaturi din partea unuia care face parte din acea tabara, pe langa ca pun un zid probabil la insistente dispar un timp din peisaj, asa e modelul, transmite-i doar "cand esti gata sa vorbesti sunt aici", e foarte probabil sa ai mai mult noroc, daca vei incerca sa iti oferi ajutorul fara sa ti-l fi cerut se inchide mai mult fata de tine.
Eu mereu am făcut acest lucru în privința personei respective. (În sensul de a o lăsa în pace, tinde a fi deocamdată o persoană mai închisă cu mine care nu mi-a povestit foarte multe despre probleme sale.)
Am observat că poate suferi aceste introspecție chiar și aproximativ 1 sau 2 luni de zile.
Cazul respectiv, din cauza acestor probleme cam severe, nu a mai dat nici pe la școală mai mult de 1 săptămână...
De abia înainte de vacanța de Crăciun, o zi venea iar alta nu.
Mereu mi-am spus că nu are rost să mă supăr pe el deoarece acesta nu este sigur nici cu propriile emoții sau cu ego-ul său dar în minte cu cine se aliază sau vorbește.
Îți mulțumesc foarte mult pentru sfatul și răspunsul sincer, apreciez enorm de mult.