Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc, tu mă faci să iubesc!
Dimineata e o alta senzatie, o alta vreme, o alta ora, la care eu te-as saruta fara oprire
Un ideal ireal, eram nimic pan-acum ceva vreme. Cu tine tot ce-i ireal am uitat ce vrea sa-nsemne
Esti gandul meu bun cand ma ascund in fum si spun ca poate o sa am cu tine un final de drum
Cât de frumos este sa poti spune din nou ca esti fericit, ca te simti iubit.Amintindu-ti de trecut, si cât de greu peste toate ai trecut!
Privirea, glasul, atingerea ta.
Momentele acelea când trebuie să te desparţi de cineva, şi vrei atât de mult să rămână, dar nu poţi face nimic în privinţa asta...
Mi-ai pătruns atât de mult în suflet, încât, dacă ai pleca, ar rămâne un gol imens, care nu se va putea vindeca niciodată...
Oriunde privesc, apare chipul tău...
Zâmbetul e ca stergătorul de parbriz: nu opreşte ploaia, dar îţi permite să îţi vezi de drum.
Acceptă ca din tine numai bine o să se nască,
fiecare trebuie să înveţe să zâmbească.
N-are sens să-ți fie frică. Nu durează mai mult de o clipă.
Şi-o să treacă aşa cum trec toate.O să vină altă zi după noapte.♥
Îmi desenez un curcubeu când totul în jurul meu e cenuşiu, că poate mă trezesc cu el pe cer şi știu că este prea devreme să fie prea târziu. ♥
Și-am învățat că fericirea nu stă-n plic, că poți să râzi și fără să tragi nimic.
Dacă îmi răneşti cel mai bun prieten sunt în stare
să fac ca moartea ta să pară un accident!
Fii fericit, toate trec bă, dă-le dracu'!
Un bun şi sigur prieten e conştiinţa ta: n-o ucide, ci las-o să moară odată cu tine ♥
You give me premature ventricular contractions.
( You make my heart skip a beat ).
Să nu-mi spui că limita-i cerul când sunt urme de picior pe lună! :*
Me gusta la debandada. Hai să facem ceva că mi s-a pus pata!♥
Orice lucru bun în viaţă este ilegal, imoral sau îngrașă.
Te-am intalnit in cimitir...
aveai p piept un trandafir...
pe petala lui scria...
te iubesc.nu ma uita...
Te iubesc si te ador
Ca pe un pui de curca chior
Dar... la cat de mult te iubesc
Cimitirul ti-l doresc
Azi pe banca de la scoala
Am gasit o portocala
Iar pe coafa ei scria
Te iubesc, nu ma uita!