Pasul 1 – 1 lingurita cu miere si 1/2 lingurita cu scortisoara se amesteca intr-un recipient, dupa care se pune apa (aproximativ o cana) Pasul 2 – Amestecul se pune la fiert, iar dupa ce a dat in clocot se imparte in 2 portii egale.
Pasul 3 – Una dintre aceste porti va fi consumata dimineata, pe stomacul gol, iar cea de-a doua seara, inainte de culcare.
Pasul 4 – In cazul persoanelor care sufera de alergii sezoniere, folosind mierea in aceasta combinatie ajuta la atenuarea simptomelor alergice.
Mierea contine polen din plante si flori folosite de albine la fabricarea acesteia. Prin ingerare mierea va actiona ca un rapel imunitar, reducand astfel alergiile la flori si plante. Pasul 5 – Pentru mai mult gust si savoarea se recomanda achizitionarea de scortisoara proaspata... odata gustata scortisoara proaspata veti uita de cea din comert care are gust de carton.
Am inteles ca a functionat unora persoane. Te rog funda ...plizz
adelinazrsh întreabă: