Inger cand inchide ochii. Diavol cand deschide gura
Intre noi sunt diferentze [] eu nu ma integrez in lumea ta plina de zdrente! []
Au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot. Mi s-a zis ca n-o sa pot. Ehhh, uite ca inca pot!
Nu cer nimic de la viata!
Decat prieteni cu o singura fata!
Umbli cu nasu' pe sus...esti plin de orgoliu... sh ai noroc k nu te'am prins k ii lasam pe ai thai in doliu
Decat sa le dau satisfactie.
Celor ce vor sa ma vada cazand!
Mai bine. ma daram singura;]
Sh`o sa cad razand
•te`ai satuRat Sa'ti pui viata Ca o intrebare.
tine Capul Sus, Chiar daca doare tare.•
Ca orice poveste are si un sfarsit.Intr-un tarziu.Sa lupt de una` singura.Sincer? Nu prea mai stiu!
SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` eSentSa tare, asta e | sunt Si ma Ridic Mereu in Pikioare
Pareti frumoase, aproape culte.atat de proaste si din ce in ce mai multe.
Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju
. De multe ori mi-e frica, am senzatia ca totu' pica, si nu gasesc nici o solutie.atunci inchid ochii si-mi spun : `esecul nu intra in discutie!`?
Tot ce a fost, a fost urat. Vreau s-o iau de la-nceput. A durut, dar acum a trecut.
Nu-mi pasa ce spun altii nicidecum, sa fiu fericita asta imi doresc acum
Multi imi ziceau sa renunt, dar am continuat sa sper c-o sa primesc aripi vreodata si-o sa ma-nalt din nou la cer
E greu cand iti repeti : "chapu` sus trebuie sa zambesti"
Fiecare cu ce poate. Spre deosebire de tine eu pot de toate.
M.ai ranit. Nu. i nimic Am cazut. Ma ridic
Ea nu e O papusica s. o manevrezi cum vrei Vezi ca fata asta mica are în cap o mie de idei
`Voi Juca DuR...Chiar`Daca`Ma va Durea!
Un pix, un jurnal si mii de ganduri, amintiri ramase, scrise in acele randuri!
Marea arta a vietii nu consta in a nu kadea niciodata ci in a te ridika de fiecare data cand cazi.
NU TE GANDI NICIODATA LA VICTORIE.GANDESTE-TE SA NU PIERZI
Acum pot s`ascund fiecare lacrima ce`mi cade Pt`ca am crescut... Cica acum sunt mare... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare
Am intotdeauna cate un raspuns caci trebuie sa tin capul sus
sper sa iti fie de folos :*
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune,
Sper sa iti placa
Am un suflet de tigan de tigan miliardar am si o fita boiereasca dela mama dela rasa ear romanii ce spurcati mai sunt mama ca m-am saturat de ei nu miros nici 4 lei
razvi1999 întreabă: