| Deiiiiaa a întrebat:

Îmi venise ideea nebunească, pot spune, să creez un blog al elevilor, sau al școlii. Ideea nebunească constă în faptul că blogul nu ar fi unul normal, ci unul de scandal, unde să circule așa zisele "bârfe" fără să se știe cine și ce a spus. În continuare nu vreau să vă mai plictisesc, vreau să vă întreb dacă să încerc să fac acest lucru, sau să renunț? Și credeți că ar exista riscuri prea mari? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| ILoveTacos a răspuns:

Atata timp cat profesorii nu stiu de existenta lui, e o idee foarte buna.Ar trebui sa aiba un nume codat, sau ceva de genu' ca sa nu aiba legatura cu scoala(numele blogului).

5 răspunsuri:
| SuneteDeChitara a răspuns:

Eşti liberă să faci orice doreşti.
Nu cred că există riscuri referitoare la ceea ce vrei tu să faci.
Baftă cu blogul.
Să mi-l dai şi mie.

| LolaLollita a răspuns:

Daca implici si profesorii, e probabil sa iasa discutii mari.

| Brotacelul a răspuns:

E un pic cu doua taisuri, pentru ca nu poti sti ce efecte vor avea acele "barfe". E greu de spus ce riscuri vor fi...
Dar, daca te hotarasti sa-l faci, evita pe cat posibil sa dai numele real al scolii/profesorilor/elevilor, etc.
Si-ti recomand www.ucoz.ro pentru blog, in caz ca nu te-ai decis cu ce sa-l faci.

| ParadoxRO a răspuns:

Ahahaha,imi amintesc a fost un film de genul acesta, parca se numea "Razboiul blogurilor", cea care strangea cele mai multe vizualizaru pe blog castiga un premiu...

| BuUBBleS a răspuns:

Mi se pare o idee geniala...bravo