Da,am mai spus in intrebari sau in comentari.
Ma uimesti sincer,esti o fata inteligenta, referitor la intrebarea ta fiecare face ce vrea, desigur ca nu e ok, dar daca educatie primesc ce sa faci, chiar la varsta aia de ce fac asta, ca sa impresioneze baieti? ce o sa aleaga de ele
Probabil vor vinde legume la piata, asa cum face mama uneia dintre ele, fata aia e atat de rea incat mama ei nu reuseste sa sa inteleaga cu ea si sa o convinga sa mearga la scoala si lipseste 2-3 zile pe saptamana, si cateodata chiar mai multe.
Sa nu ajunga cu copil la 13, 14 ani, atunci e jale
Da :-))
Depinde si de exemplul primit de acasa. Daca mama o lasa de mica sa se fardeze sau chiar ea ii facea asta nu are ce alt exemplu sa ia deci mai tarziu o sa preia si alte exemple...
Isi pot strica tenul si mai in colo nici macheajul nu le va mai ajuta deoarece iti dai seama cat de calitate pot fi produsele daca ele au 10 ani.
Asa sunt fetele, vor sa arate intr-un anumit fel, nu neaparat ca sa placa. Bucura-te ca esti mai desteapta si gata.
Machiajul este o arta, nu trebuie sa ai un motiv anume, o poti face ca sa arati mai bine, o poti face de drag, o poti face ca asa vrei sau ca ai nevoie, nu este nimic rau in a te machia. In cazul lor, evident nu este bine pentru ca sunt mici inca, ele o fac din prostie nu din altceva. Nu te lua dupa ele.
Machiază*Si eu aveam colege care se machiau la 10 ani.Treaba lor."La vârsta asta ce doamne imperfecțiune sa ai?"Poti avea.Nu inseamna ca daca esti copil n-ai imperfecțiuni..Doar ca încă nu e cazul sa te preocupe atât de mult.Nu numai părinții, întreaga societate încurajează chestiile astea.Nu mi se mai pare anormal, văd prea multe cazuri de astea.
Ai dreptate sincer, la 10 ani nu prea ai ce imperfectiuni sa acoperi.
Esti o fata desteapta, insa nu cred ca ar trebui sa te intereseze prea mult de viata altora. Atata timp cat tu nu te machiezi nu cred ca te afecteaza cu ceva daca altele o fac.
Altele o fac pe pielea lor, ele isi afecteaza tenul, iar pe viitor adica ma rog la vreo 30 40 ani vor avea tenul unor femei de 60. Nu cred ca iti doresti si tu sa ajungi ca ele.
Cred ca fiecare avem o problema..fie de sanatate, fie o frustrare, un esec, etc., cel mai bine ar fi sa gasim solutii fara a judeca (aspru) problema. Din punctul tau de vedere e anormal, din punctul meu de vedere poate fi normal, e un lucru personal si e de bun simt sa stai in banca ta fara a-ti crea o prejudecata din problemele sau faptele altora.
E prea devreme pentru machiaj. Nu cred că e sănătos pentru o persoană așa de tânără.
In primul rand, esti foarte inteligenta din moment ce ai o astfel de mentalitate.Bravo!
In al doilea rand, cred ca pustoaicele alea se machiaza nu pentru a ascunde imperfectiuni, ci pentru a da o tenta mai matura figurii lor.Cine stie... Poate ca fara machiaj sunt chiar urate...Dar nu te incurajez sa faci si tu asta.Ele vor avea riduri pe la 16-17 ani.
Se machiaza la 10 ani, mda, lumea degradeaza!
Eu sunt in clasa a 8-a si la mine se machiaza doar vreo 5-6 fete din 15, dar la tine..., pacat de asa fete((
Vezi, important este ca tu sa neu repeti dupa ele!))
Apropo eu tot mam mirat ca ai 10 ani, am crezut ca vreo 13-15))
De ce te-ai mirat ca am 10 ani?
Nu stiu, felul tau de a gindi, si dai intrebari de o varsta mai mare))
Multumesc.
De ce te intereseaza? daca vor sa o faca, lasa-le, vezi-ti de treaba ta.
E o intrebare foarte proasta, tu trebuie sa-ti vezi de viata ta, nu de a altora.
Suntem o tara de prosti, ce asteptari vrei sa ai?
Da deoarece machiajurile sunt pline de toxine.În cazul în care respectivele fete au fața,, pură,, și se dau cu machiaj doar pentru a atrage priviri, având în vedere faptul că nu au ce să acopere, și-ar face rău singure.
Mindfulness întreabă: