Asa sunt fetele, vor sa arate intr-un anumit fel, nu neaparat ca sa placa. Bucura-te ca esti mai desteapta si gata.
In primul rand, esti foarte inteligenta din moment ce ai o astfel de mentalitate.Bravo!
In al doilea rand, cred ca pustoaicele alea se machiaza nu pentru a ascunde imperfectiuni, ci pentru a da o tenta mai matura figurii lor.Cine stie... Poate ca fara machiaj sunt chiar urate...Dar nu te incurajez sa faci si tu asta.Ele vor avea riduri pe la 16-17 ani.
E prea devreme pentru machiaj. Nu cred că e sănătos pentru o persoană așa de tânără.
Machiajul este o arta, nu trebuie sa ai un motiv anume, o poti face ca sa arati mai bine, o poti face de drag, o poti face ca asa vrei sau ca ai nevoie, nu este nimic rau in a te machia. In cazul lor, evident nu este bine pentru ca sunt mici inca, ele o fac din prostie nu din altceva. Nu te lua dupa ele.
Da deoarece machiajurile sunt pline de toxine.În cazul în care respectivele fete au fața,, pură,, și se dau cu machiaj doar pentru a atrage priviri, având în vedere faptul că nu au ce să acopere, și-ar face rău singure.
Se machiaza la 10 ani, mda, lumea degradeaza!
Eu sunt in clasa a 8-a si la mine se machiaza doar vreo 5-6 fete din 15, dar la tine..., pacat de asa fete((
Vezi, important este ca tu sa neu repeti dupa ele!))
Apropo eu tot mam mirat ca ai 10 ani, am crezut ca vreo 13-15))
Nu stiu, felul tau de a gindi, si dai intrebari de o varsta mai mare))