Mai copii, vedeti-va, mai, de scoala.Ca o sa aveti timp toata viata sa va sarutati si altele.Toate vin la timpul lor.Inca nu sunteti maturizati.Nici nu stiti ce este aia dragoste.Pentru voi este doar o joaca vazuta la altii mai mari.
Asta e varsta la care apare "iubirea", 11-13 ani, doar ca nu toata lumea e sincera, adica unii profita de altii, si fiind vorba de un inceput, experienta lipseste; experienta in sensul de minte coapta, de inteles intentiile altora.
Ai procedat bine cand ai pus cuvantul iubire in ghilimele.
La orice varsta cuvantul ala e intre ghilimele. Atractia e aceeasi, lucrurile la care esti atent/pe care le iei in calcul sunt altele.
Nu chiar la orice varstă.Hai sa mai analizăm.
Analizam cat vrei, dar n-o sa iti placa punctul meu de vedere, si nu stiu daca as gasi pe net articole care sa il sustina. Iubirea nu e ce credem noi ca e, e doar atractie sexuala, urmata de atasament, asta poate fi din nevoie, teama...
Gandesti ca un adolescent.Eu vorbesc din experienta proprie.Am ceva peste 40 de ani.Mi-e teama sa nu intram intr-un conflict intre generatii.O zi buna in continuare!
Nu e vorba de varsta, ci de cunostinte. Omul nu e cu nimic mai special decat oricare alt animal, si din toate speciile, vreo 1%, cel mult 1%, sunt monogame.
Multu! O zi buna si tie!
Cunostintele se acumuleaza odata cu varsta.O zi buna!
Poti sa citesti despre suflet pereche sau despre evolutie. In ambele cazuri vorbim despre cunostinte.
13-2=11 ani, si e deja de 5 luni... asta inseamna ca sunteti intr-o "relatie" de cand prietenul tau avea vreo 10 ani jumate?
Off, Doamne.
Salut!
Nu stiu cat de sincer e baiatul, dar in al 9-lea cer o sa fii cu oricare baiat/barbat pe care o sa-l placi, acum, peste un an sau 20-30. Asta nu e un motiv sa stai langa cineva daca altceva (nu altcineva) iti spune sa-l lasi.
Deci el are 13 ani si te-a invatat sa fumezi...
Gandeste-te si tu logic, in ritmul asta la 18 ani...
Wow. Si eu stau aici la 18 ani, cu laptop-ul in brate plangandu-ma ca my chemical romance s-au despartit acum 3 ani si nu o sa-i vad niciodata live.