anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! In ultimul timp sunt ff trista si ma gandeam ca poate ma-ti ajuta voi sa ma inveselesc... ceva, gen prank calls(farse prin telefon), daca vreti nr. meu, vil dau pe priavt. Am incercat sa ma uit la filmulete pe youtube foarte haioase, sa citesc bancuri, sa ma uit la robotzii... dar nimic sad! Funda+2 VOTURI!

7 răspunsuri:
| harhas a răspuns:

Interesanta.kestie...sa nu te faca nimic sa zambesti macar.incearca sporturi extreme

| kitty_9669 a răspuns:

Nu,nimic sad

| emabrumareanu29 a răspuns:

Cauta pe Youtube: Doza de has

| odo89 a răspuns:

Dar nu mai fi trista! Iesi cu prietenii la un suc, la o distractie etc. Be happy ca nu se sfarseste lumea astazi!

| ScumpikaTha a răspuns:

Dami numarul tau! Poate... iti redau zambetul.
Bine, uite care-i faza. Si eu am fost la fel... Trebuie sa-ti gasesti o prietena care are umor sau orice prietena buna. Ele te ajuta mereu se te inveselesti!
Poti sa incerci treaba cu prietena, si sa-mi dai si nr. tau, dar scrie si in ce retea esti!

| mixy1000 a răspuns:

Eii sporturi extreme...Suna-ti cei/cele mai buni/bune prieteni/prietene si iesiti la un suc sau la un film.Sau intalneste cu cel/cea mai bun/buna prieten/prietena si discuta despre grijile sau problemele tale(ca trebuie sa fie un motiv pentru care esti trist/trista)...Pe mine ma ajuta chestiile astea sper ca si pe tine!