anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in urma cu 2 saptamani am adoptat o pisicuta, mai mult de 2-3 luni de viata nu are, e o jucausa, tot timpul alearga si se agata de orice ii sare in ochi dar ieri s-a intamplat un accident, a venit un verisor mic la mine si a aruncat spre pisicuta cu 3-4 nuci verzi din pom sa se joace cu ea. Aseara schipata rau, o durea. azi abia a mancat niste iaurt si acum seara i-am dat si cateva crochete, merge maxim 2-3 pasi dupa care pica si mianuna de durere, acum am vauzt ca a lasat-o lanuta din fata dar o doare alta din spate, mi se rupe sufletul sa o vad asa, e trista si doarme mereu! maine o duc la veterinar daca nu ii trece dar nu cred ca e rupt pentru ca se foloseste un pic de el, ce ma sfatuiti sa-i fac sa o ajut? va multumesc mult ca ati avut rabdare sa cititi si v as fi recunoascatoare daca mi ati da un sfat!

2 răspunsuri:
| Comunity a răspuns:

Buna, in primul rand l-as invata pe verisorul tau cel mic o lectie happy si in al doilea rand s-ar putea sa aiba acele labute mentionate de tine luxate dar mai bine o duci la veterinar si te sfatuiesc sa ii faci o radiografie.Insanatosire grabnica pisicii tale happy.

| raisa1993maria a răspuns (pentru Comunity):

Multumesc, nu garantez ca din cauza nucilor. alta alternativa n-am gasit, poate o fi nimerit-o ala mic, e prima oara cand au venit la noi, eu stau la casa iar el la bloc si era tare entuziasmat de pisica, sper sa fie bine