Generatia noastra e cretina, nu generatia lor. noi i-am tampit. le-am luat de mici o gramada de gadgeturi, si nu ne-am ocupat sa-i invatam sa inoate, sa mearga pe bicicleta, sa bata mingea, etc. le-am luat tampeniile astea sa fie ocupati si sa ne lase pe noi in pace. noi suntem de vina!
Aia e pasiune pentru tehnologie? pasiune e sa inveti ceva sa creezi ceva, sa faci un program, software, website, sa faci ceva creativ nu sa fi obsedat de un android, e pacat si ai dreptate imi amintesc cum era si eu cand eram mic era mult mai frimos da asta e, vremuri noi, repet a sta e fb non stop nu este pasiune multi din ei habar nu au de telu lor din ce e facut
Deci eu eram la mare si era o canapea acolo. Oricum, ideea e ca pe ea stătea vreo 7 copii, cred ca de 5 ani. Toti aveau cate un telefon si o tableta si efectiv se holbau la ea.
Sunt curioasa ce o sa fie in viitor...
Te rog, nu generaliza spunand generatie. eu cu grupul meu de prieteni pana sa intram la liceu inca ne jucam pititea in spatele blocului printre masini si impartim ce are fiecare in ziua aia. Ma rog, acum mai impartim doar gogosi . Si mai stiu multe grupuri din al meu oras ce ne sunt aidoma. De obicei, cei care stau pe telefoane non-stop, sar la bataie, injura si ce-ai mai zis pe acolo sunt cei catalogati drept "cocalari", iar acest statut atat de special nu poate fi pastrat in timpul liber doar prin statul pe facebook. Si te rog nu vorbi in necunostiinta de cauza , aceste specimene mirifice sunt mielusei in fata parintilor, ca doar cine ii mai finanteaza?(excluzand tiganii, parintii lor sunt atat de prosti incat daca copilul injura, mama il incurajeaza, iar tatal cheama satra...)
Ce parere pot avea? Nu e vina lor, e vina parintilor lor. Chiar rad cand imi amintesc ca nu aveam voie sa stau pe calculator cand eram mic daca nu ieseam afara sa ma joc mai intai, si gandeste-te ca abia ne luasem primul nostru calculator, ce bucurie, vazusem pana atunci doar in filme si pe la prieteni .
Telefoanele sunt ok intr-o oarecare masura.Sa suni, sa vb sa comunici pe retele.Dar 2-3 ore pe zi nu non-stop. Tehnologia ii afecteaza pe copii. Ceea ce vad ei pe telefoane sau cu cine vorbesc ei ii deregleaza psihic.Asa au fost crescuti unii. Daca vei avea copii invata-i sa traiasca cu mai putina tehnologie.:*