| DyaHeart a întrebat:

Bună, TPU!
La școală vom face un film pentru ora de informatică în care arătăm "viața" unui personaj (inventat de noi). Nu am nicio idee. Povestea trebuie să fie foarte interesantă și nu știu ce ar putea face acest personaj. Mă gândeam că ar putea apărea într-un videoclip al unei celebrități sau ceva în genul ăsta și astfel devine faimos peste noapte. Ideea mea e ciudată, dar mi s-a părut interesantă. Voi ce sugestii aveți? happy

1 răspuns:
| Miuletz a răspuns:

Exista muuuulte idei, majoritatea vin de la alte idei, nu exista originalitate la ora de fata, ci creativitate, ti-as putea propune ceva si iti voi propune, dar eu zic ca ar trebui sa fii si tu creativ.

Intr-o zi personajul nostru (care era foarte pasionat de jocuri video) incepe sa creada ca are super-puteri.Acesta incepe sa creada din ce in ce mai mult pana sare de pe o cladire de 10 etaje vrand sa zboara, nu reuseste si cade, se trezeste intr-o camera alba, iese afara si vede ca totul este normal.Acesta face o ultima incercare banala incercand sa mute un obiect cu "puterea mintii" si vede ca reuseste, si asa isi incepe peripetiile (acum poti sa inventezi tu ceva actiune) dupa 6 luni un personaj vine si ii spune "Trezestete" acesta trezinduse din coma a realizat ca totul a fost doar un... vis. Dupa ce a iesit din spital, a vazut o fetita de 5 ani singura in mijlocul strazii, un camion aproape lovind-o. A sarit in ajutor si a salvat-o, multi oameni fiind de fata si filmand, stirea a ajuns foarte populara, acesta tot ajutand oameni si-a dat seama ca nu trebuie sa ai "super-puteri" ca sa fii un erou.
Acuma eu in locul tau as fi creativ si as incerca sa combin ideea ta cu a mea si cu a altora. bafta, stiu ca inauntru ai o poveste ce asteapta sa iasa la iveala.