Exista muuuulte idei, majoritatea vin de la alte idei, nu exista originalitate la ora de fata, ci creativitate, ti-as putea propune ceva si iti voi propune, dar eu zic ca ar trebui sa fii si tu creativ.
Intr-o zi personajul nostru (care era foarte pasionat de jocuri video) incepe sa creada ca are super-puteri.Acesta incepe sa creada din ce in ce mai mult pana sare de pe o cladire de 10 etaje vrand sa zboara, nu reuseste si cade, se trezeste intr-o camera alba, iese afara si vede ca totul este normal.Acesta face o ultima incercare banala incercand sa mute un obiect cu "puterea mintii" si vede ca reuseste, si asa isi incepe peripetiile (acum poti sa inventezi tu ceva actiune) dupa 6 luni un personaj vine si ii spune "Trezestete" acesta trezinduse din coma a realizat ca totul a fost doar un... vis. Dupa ce a iesit din spital, a vazut o fetita de 5 ani singura in mijlocul strazii, un camion aproape lovind-o. A sarit in ajutor si a salvat-o, multi oameni fiind de fata si filmand, stirea a ajuns foarte populara, acesta tot ajutand oameni si-a dat seama ca nu trebuie sa ai "super-puteri" ca sa fii un erou.
Acuma eu in locul tau as fi creativ si as incerca sa combin ideea ta cu a mea si cu a altora. bafta, stiu ca inauntru ai o poveste ce asteapta sa iasa la iveala.