| mimimumu a întrebat:

Buna Tpu.La mine la scoala,colegele au inceput sa vina din ce in ce mai multe cu ghiozdane din acelea mici,lucioase,negre,câteodată cu ținte aurii pe ele (cred ca stiti despre ce vorbesc),si eu imi pun întrebarea "Cum le încap manualele,caietele,cărțile,culegerile,trusa de geometrie,penarul,apa,pachetul (în fine,unele cumpara de la magazinul de langa scoala deci sa punem fara pachet) in ghiozdanul ăla mic?!"
Maică-mea zice : "Roaga-le sa te lase sa te uiți in rucsacul lor, intreaba-le daca isi cara toate cele necesare după ele.Eu cred ca isi rulează caietele laughing))". Atunci eu i-am raspuns maica-mii: "Nu le e milă de saracele caiete?"
Mama a spus "Cum asa? Orice ca sa para "de fițe"
Acum va intreb pe voi: "Cum înghesuie caietele alea astfel încât sa încapă toate? Oare si le i-au pe toate?"Multumesc.

5 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Simplu.au telefon, prezervativ (nu se stie niciodata), bani si un caiet univeral, pe care scrie la toate materiile happy Cel putin asa cred ca e la una din clasa mea (de prezervativ nu stiu sigur).

| KinoAndreea a răspuns:

Cu siguranta au doar un caiet pentru toate materiile laughing pai pentru ele conteaza mai mult cum arata, cum le sta, decat sa le intre ceva in cap

| Drimmero a răspuns:

Ai auzit de un pix si de un caiet? Asa se poarta acum, vad si eu peste tot pe unde ma duc.

| Darkmagic a răspuns:

"ghiozdane din acelea mici, lucioase"? laughing
Au reusit sa le asorteze cu creierele. big grin
Nu trebuie sa te epileze si pe tine cineva? Sa-ti vanda ceva sau sa-ti faca curat?
Alea sunt! big grin
Viitoarele generatii de coafeze, vanzatoare si menajere.
Ce vrei, sa ajunga toate avocate? big grin

| ShaOfHatred a răspuns:

Nimeni nu isi ia ghiozdane mici pentru a pune carti si caiete. Duuuh