| b342 a întrebat:

TPU!
La scoala am o colega care injura foarte porcos.Pe ea au educat-o, dar de la un timp a inceput sa injure des si foarte urat. Da, aproape toti din clasa ne mai scapa una mica, dar foarte foarte rar. Ea injura mai rau ca unul de 18 ani.straight faceSi i-am zis sa termine ca altfel multe persoane se vor indeparta de ea dar tot nu intelege.cum o fac sa inteleaga lucrul asta? nu neaparat ca ma bag in viata ei, dar este foarte. deranjant sa auzi in fiecare zi cuvinte foarte urate.

5 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Pai ea se crede interesanta prin acest mod, insa va vedea mai tarziu ca nu e chiar asa cum crede ea si baietii ii vor scoate vorbe ca numai una de pe centura vorbeste urat

| dolce_6727 a răspuns:

Si eu am un coleg la fel ca al tau. Poti sa-i spui ca e pacat sa vb asa prosti si ca daca mai scoate vreo vorba urata intentionat, spune-i doamnei invatatoare sau parintilor ei.

| Daniela_3224 a răspuns:

Oricui ii mai scapa asa ceva sau se mai gandeste la ce nu trebuie, dar toate au o limita. Daca este atat de deranjant incercati sa ii explicati frumos, daca nu intelege lasati-o in pace ca ea este cea care are de pierdut.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu o mai băgați în seamă!
Pa, pa.

| Zøєy a răspuns:

Pai din cate am inteles, ea si-a facut un obicei de a injura.Nu stiu exact ce ar trebui sa faci dar, este foarte greu sa renunti la ce faceai in fiecare zi.Nu stiu ce fel de persoana e, dar incearca sa-i explici ca nu doar pe tine te deranjeaza.Propune-i sa faceti ceva impreuna si sa speram ca incetul cu incetul va uita de injurat.