Buna!
ai putea sa-i spui ca regreti ceea ce ai afrmat si ca ti-ai dori sa fi-ti prieteni din nou, deoarece tu nu poti fi suparata pe el chiar daca ti-a dat motive.
am patit-o si eu(am facut-o lata de tot), iar acel baiat nu a vorbit cu mine cam 3 luni, apoi cand a inceput sa imi vorbeasca i-am mai spus o "perla" si s-a suparat iar
tu spune-i ca-ti pare foarte rau si intreaba-l daca ati putea fi din nou prieteni asa cum erati inainte
sper ca te-am ajutat cat de putin
Pai spune-i ca vorbele tale au fost spuse la nervi si ca nu vorbeai serios, bafta!
Pur si simplu ii spui ca iti pare rau orice ai fi facut si sa te ierte pentru ca prietenia voastra este foarte importanta
In primul rand daca esti fata nu trebuie neaparat sa-ti cer tu iertare.Trebuie sa il intrebi in fata ce are si daca vrea ca relatia dintre voi sa mai functioneze sau nu.Si fi mai certareata, trebuie sa ii spui de la barbat la barbat si nu actiona imediat, asteapta ce iti zice, si imi poti urma acest sfat chiar daca nu sunt baiat si nu stiu foarte bine ce e in mintea unei fete.