| Nico_Vali_1999 a întrebat:

M-am despărțit de iubitul meu, mergea de prea multe ori prin baruri, ma lasă singura acasă, făcea lucruri fără sa își ceara părerea mea... Nu mai pot dar aseara a plecat și simt ca îmi lipsește deja mângâierea lui... Mie dor de el deja și nu știu cum sa procedez... Dați-mi un sfat va rog

10 răspunsuri:
| MonsterDeek a răspuns:

Stii si eu ma simteam asa, si inca ma simt.El mergea la baruri sa se distreze si nu-l invinovatesc.Dar prea mult strica. Sfatul meu e sa faci ce am facut eu. Uita-l! O sa vezi ca o sa fie mai bine. O sa gasesti pe altul. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul vindeca tot. Sa nu faci greseala de a te intoarce la el din cauza suferitei, dorului, toate trec, se estompeaza cu timpul, nu ai nevoie de asa om. Doar ai rabdare si ocupa-ti mintea cu diverse lucruri, lasa-ti timp sa suferi si timp sa te vindeci: citeste, fii pozitiva, uita-te la filme, iesi afara cu prietenii. Doar NU te intoarce din drum, ar fi cea mai mare greseala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe si nu te impaca cu el. Daca nu stiti sa va tolerati nu aveti ce cauta intr-o relatie, doar rau o sa va faceti, simplu ca buna ziua. Oircum o sa-ti treaca sentimentele astea de iubire, mai ales cand vei avea o gandire mai matura.

| Wøodenpints a răspuns:

Ești femeie, ce te face să crezi că ai păreri?

| neutrino a răspuns:

Spune-i ca, dupa ce iese din bar, il astepti pe la tine.

| LoveSleep a răspuns:

De ce ți-ar cere ție părerea când voia să facă ceva?

| Sociopat a răspuns:

A scapat!

| RedGuy a răspuns:

INCA UNU LIBER! Bravo lui, a scapat! Merita un sincer "BRAVO"!
Acum s-a trecem la partea serioasa."Facea lucruri fara s-a isi ceara parerea mea". Ar trebui s-a iti ceara parerea doar daca facea ceva cu lucrurile tale sau cu banii tai...alt motiv sau circumstanta nu exista, in care s-a iti ceara parerea."Mergea de prea multe ori prin baruri" Poate ca nu mai suporta s-a trebuiasca s-a ceara parerea ta pentru orice facea... Saaau poate ca nu ii pasa de tine.

| RAY a răspuns:

Fix de astia va plac voua, las ca va impacati voi, unde e drama?

| Ahatus a răspuns:

Felicitari lui! E liber.