Stii si eu ma simteam asa, si inca ma simt.El mergea la baruri sa se distreze si nu-l invinovatesc.Dar prea mult strica. Sfatul meu e sa faci ce am facut eu. Uita-l! O sa vezi ca o sa fie mai bine. O sa gasesti pe altul. Bafta!
Timpul vindeca tot. Sa nu faci greseala de a te intoarce la el din cauza suferitei, dorului, toate trec, se estompeaza cu timpul, nu ai nevoie de asa om. Doar ai rabdare si ocupa-ti mintea cu diverse lucruri, lasa-ti timp sa suferi si timp sa te vindeci: citeste, fii pozitiva, uita-te la filme, iesi afara cu prietenii. Doar NU te intoarce din drum, ar fi cea mai mare greseala
INCA UNU LIBER! Bravo lui, a scapat! Merita un sincer "BRAVO"!
Acum s-a trecem la partea serioasa."Facea lucruri fara s-a isi ceara parerea mea". Ar trebui s-a iti ceara parerea doar daca facea ceva cu lucrurile tale sau cu banii tai...alt motiv sau circumstanta nu exista, in care s-a iti ceara parerea."Mergea de prea multe ori prin baruri" Poate ca nu mai suporta s-a trebuiasca s-a ceara parerea ta pentru orice facea... Saaau poate ca nu ii pasa de tine.
Eva1997 întreabă: