Te cred. Poate ma inveti germana si pe mine ca sunt cam incepatoare.Germana e o limba grea si e cam greu sa legi relatii acolo, plus ca am auzit ca domnisoarele nu sunt prea rasarite. Ti-as recomanda sa ramai acolo pentru ca din punct de vedere financiar n-ai o treaba, in schimb in tara te cauta foamea. Din pdv sentimental e nasol, dar poate gasesti o romanca pe acolo. Dar daca esti nostalgic tare, ai putea sa te intorci si sa stai un timp cat legi o relatie si apoi o iei si pe ea cu tine
Eu zic ca se merita! si eu m-am mutat in belgia cu familia si 1 an jumate nu prea mi-a placut nu ma distram deloc, asa e la inceput dar nah mai asteapta gandeste-te ca poate o sa ai un viitor mai bun decat in tara. Eu is de 3 ani in belgia acum m-am obisnuit am prieteni e bine... si chiar am 16 ani si mi-am gasit si un mik job pe timpul vacantzei deci is super multumita. Parerea mea nu renuntza mergi mai departe!
Servus @ufo! Părerea mea este că nu ar trebui să renunți atât de ușor. Știu că nu este simplu, dar, cu timpul vei învăța să apreciezi ce mare lucru este să-ți ai familia aproape. E bine să te bucuri și să prețuiești ceea ce ai.
O zi cu zâmbet să ai!