| Luiza_4166 a întrebat:

m o problema, daca poate fii numita asa.Am o relatie de 8 luni, iar inainte de asta am avut una de 6 luni, nu ma simt cum ar trebui sa ma simt.Nu stiu pentru care dintre cei 2 simt iubire sau care este doar o obsesie. mi-e foarte dor de fostul prieten, de glumele lui, de vrobele lui care ma linisteau, dar nu pot renunta nici la actualul meu prieten.Am avut ocazia sa ma impac cu fostul dar nu am vrut, l-am refuzat, cu toate astea nu este zi sa nu ma gandesc la el.De ce? vreau sa fiu linistita sa nu mai plang, sa fiu eu.Nu stiu cum sa imi pun in ordine sentimentele sa vad ce simt si pentru cine... sper ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi.multumesc:*

Răspuns Câştigător
| MaeRi a răspuns:

Poate ca tu de fapt,pentru amandoi simti o relatie doar de prietenie,desi demutle ori am observatca dupa ce de desparti de cineva simti ca il iubesti si ca ai nevoie de el,deoarece iti lipseste,ai stat mult timp cu el,daca te desparti si de actualul o sa se intample la fel, dupa aia vei deveni mult mai confuza, vei avea impresia ca iubesti pe 2 si nu vei sti pe cine sa alegi,dar nu e asta sentimentele tale sau ''imprastiat'',sau pierdut,deoarece nu mai sti ce vrei,nu mai sti ce sa faci,incearca sa ti o relatie mai stabila,nu te lasa ''plictisita'' si te desparti, ca asta se intampla, iti confuza sentimentele.Analizeaza fiecare lucru,cand stai langa el veziod aca simti acelasi lucru care simti cu actualu, e ceva adanc, sau nici nu sti ce fel de sentiment e.

2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Pai daca esti in situatia in care trebuie sa alegi dintre cei 2 aici numai tu poti hotara,ceea ce simti mai mult asupra unuia dintre ei, primul ori al doilea iubit. Daca crezi ca relatia voastra, actuala nu merge cum treuie si nu te impaci bine cu prietenul poti renunta la el si sa te reintorci la primul.Acum,noi iti dam doar idei, dar tu hotarasti la care sa mergi.O zi buna.

| AndreEa_8847 a răspuns:

Buna :*. Cel mai bine ar fi daca ai lua o pauza cu actualul. si ai sta cateva zile doar tu singura. sa.ti pui ordine in ganduri. Am trecut prin aceeasi situatie. si stiu ca nu ti.e usor, te inteleg destul de bine. Take care! >big grin