Buna, ai putea incerca sa-ti gasesti si tu o prietena de incredere care sa te sustina si care bineinteles sa nu fie prietena si cu cele 2 rivale ale tale. Cat despre cele doua, gaseste un mod prin care sa le arati ca nu te cobori la nivelul lor si ca ele stiu doar sa barfeasca plus ca daca te barfesc inseamna ca esti importanta pentru ele. Arata-le ca-ti place ceea ce fac si la un moment dat o sa se plictiseasca cand o sa vada ca nu-ti pasa. "Indiferenta e cea mai dura arma ". Asa cum ai spus si tu, poate vor sa-ti faca rau dar atata timp cat tu le arati ca nu te afecteaza, o sa fie totul ok. Iar in cazul in care eu stiu, cineva te va intreba, gen : Tu ai auzit ce au spus alea? Cum le poti lasa sa spuna asa ceva despre tine? tu sa le raspunzi : Nu stiu ce au spus si nici nu ma intereseaza, pentru ca stiu ca nu este adevarat. Sper ca ti-am fost de ajutor, succes :* fundita?
Oamenii mereu o sa aiba propriile pareri, tu doar fi sincera si lupta pentru prietenii tai si nu ai de ce sa iti faci probleme! Mi-as dori sa am o prietena ca tine!
Nu.le.baga in seama.Nu sunt prietene adevarate daca fac asa ceva.Esti libera sa-ti alegi.prieteni.Daca nu le convine lasa-le balta.