| JadeCH a întrebat:

Buna TPU! Ma confrunt si eu cu o mica problema. Eu sunt intr-o relatie cu un baiat din 2022 dar pe Facebook am uitat sa pun ca ''sunt intr-o relatie'' si intre timp am mai cunoscut niste persoane noi dintre care si un baiat. Ma intelegeam foarte bine cu el parea un tip OK. Era politicos si niciodata nu vorbea urat insa de cand m-am bagat intr-o relatie cu actualul meu iubit, acest baiat a inceput sa vorbeasca foarte urat si da share la memuri care il jigneste indirect pe iubitul meu sau pe fete si a inceput sa vorbeasca mai vulgar pe Facebook cu alte persoane. Ce ar trebui sa fac sa il confrunt si sa-l intreb de ce se poarta asa sau sa-i dau block? El ma placea ca pe ca pe iubita dar eu nu-l placeam decat ca pe un amic sau frate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice spui în mediul virtual și nu numai, poate fi interpretat în n feluri.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow, crezi ca omul si a schimbat comportamentul din cauza unui status pe FB?

| JadeCH explică (pentru suntserios):

Da. Inainte eram mai apropiati si vorbeam mai des acum nu ma mai baga in seama mai deloc.

| Freya1 a răspuns:

Ești cu cineva de doi ani dar ai uitat ca ești cu el.Mi se pare ciudat sa ți legătura cu iubitul pe Facebook, dar în acela timp sa nu pui la status asta.Adica ai iubit pe o rețea de socializare dar uiți sa menționezi.
Pe urma, dacă ai iubit de ce cauți atenția altor tipi? Adică pot sa înțeleg sa ai o prietenie cu cineva de sex opus de câțiva ani (ceea ce ar trebui deja sa fie o prietenie la comun, adică tu cu ala și iubitul tău, sa se știe și ei între ei, sa ieșiți împreună, sa vorbiți împreună nu doar tu cu el) dinainte de iubitul tău.Dar tu ai început sa cunoști și sa socializezi cu alții fără măcar sa menționezi ca ai un iubit (nu știu de ce dacă tu ți la iubitul tau) și te astepti ce cel mințit sa fie Zen...

| JadeCH explică (pentru Freya1):

Suntem impreuna de un an nu de doi. Eu cu iubitul meu vorbeam mai mult pe messenger el; nu prea le avea cu Facebooku.Deci Iubitul meu nu avea cont de Facebook dar si-a facut recent unul si am zis sa ne trecem in relatie. Eu deja vorbeam cu celalalt baiat pe Facebook l-am cunoscut prin martie in timp ce dadeam com la niste pagini de Facebook si aveam chestii in comun si a cerut sa-l bag la prieteni si i-am dat add. Sunt o fire sociala imi place sa virbesc cu toata lumea...Eu nu m-am dat la el si nici eln u s-a dat la mine vorbeam normal, nu l-am intrebat daca are prietena(pentru ca nu-mi pasa si nu cautam iubit) nici el nu m-a intrebat daca am pe cineva sau nu pur si simplu vorbeam si dadeam comentarii la alte pagini cu care aveam ceva in comun. PLUS de asta eu am 33 de ani si el are 25 deci era evidenta treaba nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, ar putea fi gelos si isi manifesta furia pasiv-agresiv prin acele meme-uri. Apropo, ai zis ca era politicos la inceput. Nu te mai hrani cu aparente.

| JadeCH explică (pentru anonim_4396):

Da asa cred dar mi se pare stupid. Eu nu am dat de inteles ca las placea. Doar vorbeam normal cu el. Nu stiu de ce el a inteles altceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru JadeCH):

Orice spui în mediul virtual și nu numai, poate fi interpretat în n feluri.