Abia acu` ti-am vazut intrebarile…
Eu mess-ul nu-l deschid,ca n-am de ce,da` am intrat pe la Kali sa vad daca s-au culcat fetele si te-am vazut si pe tine cum te dadeai rotunda ca ai pus nu stiu ce intrebare…
Acuma cred ca intelegi de ce nu-mi place mie pe TPU? – imi fac cate-o prietena de`asta ca tine,care se-apuca sa scrie intrebari grele, iar eu vreau sa-i raspund si nu pot…
Ma uit la fundita asta de-aici si mi-o doresc atat de mult, vreau sa lupt pentru ea, dar mi-e teama ca nu raspunsul meu va fi ala castigatoru` si ma enerveaza la culme chestia asta…
Si nu stiu ce sa fac…
``Experiente tulburatoare``, cum spui tu, nu-mi amintesc sa fi avut – deci aici n-am ce sa-ti zic…
Bine – in afara de chestia ca am avut un tata alcoolic, da` asta nu a fost atat de grav.Adica n-au fost probleme mari, decat ca facea scandal in fiecare zi, o mai batea pe mama si ne dadea si noua maxim cand il auzeam cum urla ca apucatu`, dar a trecut pana la urma, nici n-a durat mult – cam vreo 10-12 ani-asa…
In fine, lasam asta, s-a rezolvat – eu am plecat de-acasa pe la 18 ani-juma`te, iar el a murit intre timp, il lasam sa se odihneasca in pace.
Stai un pic sa aprind o lumanare.Sa vad daca am prin casa,de fapt, ca nu mai stiu…
Scuze.
Ok, back.N-am.
Deci, cum spuneam, ma enerveaza ca pui intrebari de-astea complicate…
Daca vrei sa te-apuci de-o treaba, apuca-te, da` vezi ca e greu.Eu am fost baiat si m-am descurcat altfel, da` tu esti fata si e mai complicat la fete…
Te-am simtit ca esti mai curajoasa de felul tau, bag mana in foc pentru tine ca esti si foarte desteapta, dar vezi ca fara sa ai niste prieteni pe-aproape, n-o rezolvi asa usor…
Deci fa-ti prieteni, nu multi, 2-3 acolo,da` nu de-astia ca pe TPU,care se intereseaza de tine ce faci,o data la o saptamana,ocupati fiind sa faca bancuri cu surorile lor mai mici,imaginare…
Prieteni adevarati,zic.
Ai sa vezi cat de mult conteaza asta.
Bine - o sa zici tu - da` cu increderea in oameni si toate alea ce facem? Cum ne apropiem,ca ne e teama,ca daca ne luam vreo teapa, ca mincinuni, ca sunt falsi, ca nu stiu ce, ca-l evit, ca nu-i raspund la esemes…?
Aici nu prea ai ce sa faci…Iti mai iei si cate-o teapa, asa te faci mare…
Daca vrei sa ma crezi…
Bun.Am terminat cafeaua.Trebuie sa plec.
A, era sa uit – fundita?
Ce de intrebari intr-o singura "intrebare"! Da, au existat momente in care eram cu moralul la pamant si m-am ridicat incet-incet. I se poate intampla oricui.Nu inseamna sa iei viata de la zero, ci sa repari aceste parti ale vietii care pot fi reparate. A o lua de la zero nu inseamna sa renunti la tot ce a fost trecut, la toti prietenii, la parinti.
sorin_2986 întreabă:
MadaAwwr întreabă: