| iiMellyx3 a întrebat:

Ma trezesc plagand, azi am visat asa:

Era o zi obisnuita.Eram intr-o localitate. O femeie si un barbat au venit la noi cu un copil mic. Apoi a fost ceva ca un fel de avalansa.Acolo unde statea femeia, barbatul si copilul nu iau atacat(sa zic asa) langa noi era mamaia mea (din partea mamei). Dintr-o data se darama totul tot dar noi nu.Strada era inundata, iar tatal meu statea pe plaga sunt si rupea petale de flori de culoare bej atunci eu il stigam pe tata si eu nu mai raspandea eu am inceut sa plang ff tarecryingcrying. Dar dintr-o data am deschis usa si au intrat aminale oameni romi(rromi) etc.

Tatal meu m-a trezit si mea spuns ca e aici. Apoi am inchis ochi si dupa meam amintit totul de la inceput, si am inceput sa plag pe perna.

Spuneti ce sa fac ma speri.

Răspuns Câştigător
| valyalexia a răspuns:

Este foarte bine ca visezi ca se spune ca esti foarte creativ dar unele vise sunt banale si nu trebuie sa le dai inportana. unele sunt de multe ori chiar adevarate si care in viitor le poti revedea in realitate. mi s-a intamplat mie "am visat ca merg pe o carare pe o vale si sar un gard ca sa ma duc undeva nu stiam unde ma duc " si dupa 3-4 luni am ajuns sa merg pe acea carare si eu ziceam ca stiu pe unde merg ca am mai fost.

1 răspuns:
| MrThalium a răspuns:

Pai ai putea sa mergi la un preot saii pocestesti sau sa te dai cu agheasma