anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma uitam pe google harti si la stradutele mele, si ma tot gandeam ca ma distram eu acu 2 ani, in vacanta de vara. Numai amintiri cu prieteni mei cei mai buni, mergeam prin crangasi, cu bicicleta, cu rolele cu mingea jucam fotbal de dimineata de la ora 11 si pana la 1 noaptea. Aveam ce sa facem dar au aparut tigani pe aici, am patit-o vara trecuta si de atunci am ramas inchis in casa si pe calculator, inchis adica chiar nu am iesit. Tigani se luau de mine cu cutitul sa nu mai ma vada pe afara, mi-au furat si cheile si telefonul odata, si ne-am dus la politie si nimic. Am schimbat iala tot, telefon mi-am luat unu noi. Si aveam un prieten care era din Italia si el vroia sa ramana cu el ma intelegeam cel mai bine. Si i-a luat parinti de aici si nu a mai venit. De atunci am ramas numai pe calculator, si la scoala am note proaste, absente cu tona, din cauza calculatorului in 1-4 si in clasa. chiar nu stiam ca am calculator, invatam o ora 2 ore aveam 8-9 sau 10, si am fost si la olimpiada la matematica si mi-a iesit rezulvatul 98 de puncte. Invantam cat de cat, si in clasa 7 m-am dus de tot, ajung acasa stau pe calculator. Nu deschid o carte nimic. Si daca incerc sa invat las cartea si stau in pat. Citesc si nu prea mai memorez. Voi ce imi sugerati sa fac sa invat repede (1-2 ore) si sa memorez bine, sa iau memoplus sau ce?

1 răspuns:
| Holocaust a răspuns:

Şi eu am făcut aseară acelaşi lucru.laughingNu cred că prezenţa rromilor a avut un impact aşa de mare asupra personalităţii tale. You are addicted to the computer, my dear. Dacă n-ai voinţă să scapi de dependenţa asta, rămâi la stadiul la care eşti. Tehnologia... în loc s-o controleze omul pe ea, e exact invers.Ai nevoie de o schimbare, şi nu de Memoplus sau alte căcaturi de-astea. Fă-ţi un program ceva, şi încearcă să ţii cont de el.