| denisamihaela a întrebat:

Mai nou sunt fan budget travels. Eu si prietenul vrem sa facem mici excursii si vrem sa economisim banii asa ca ne gandeam la excursii de 2-3 zile, un fel de city-break. Vrem sa vizitam Ungaria tura aceasta. Va rog sa ne ajutati cu niste sfaturi. Noi suntem din Focșani. Vreau sa stiu in primul rand cu ce mijloc de transport va intelegi cel mai bine? Tren vs. mașina. Mentionez ca avem GPL pe masina si as vrea sa stiu cat ne ar ajunge pretul aproximativ la combustibil. Deasemenea as vrea sa stiu ce orase merita vizitate in Ungaria si as vrea sa stiu un loc bun de sedere, posibil cu mic dejun inclus. M-ar ajuta foarte mult experientele voaste de calatorie si o estimare la costul total al excursiei ar fi perfect! Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Stef45 a răspuns:

Eu spre exemplu am vizitat Budapesta si am ramas placut impresionat.Combustibilul (benzina) m.a ajuns aproximativ 300 de lei dus intors (Golf V si am fost si in Viena) si cazarea depinde ce doresti.Eu spre exemplu am luat prin Airbnb de la persoane fizice si a fost super fain(100-300 de lei pentru apartament depinde ce conditii doresti). Micul dejun il poti lua oriunde, pe o terasa langa Dunare.

1 răspuns:
| Sofer a răspuns:

Cu mașina mai bine.