In primul rand, nu actiona in "spiritul turmei". A propos, stiti ca este demostrat stiintific! Este ceea mai mare greseala sa actionezi doar pentru ca,, am auzit ca..." sau,, daca majoritatea colegilor fac...". Uite cateva tipsuri despre cum sa te intelegi mai bine cu profesorii. Urmeaza sfaturile si vei fi mai castigat: http://jurnalulcopilului.wordpress.com/......rofesorii/
Decat sa-l iei pe nu stiu in brate,sa pierzi vremea cu statistici de anul trecut,mai bine vezi ce se cere la test, pregateste, invata formulele si unitatile de masura si vei vedea ca nu -i atat de grea fizica precum pare!
Sa stii ca nu e bine sa lipsesti de la nici o ora, dapi sa mai dai si tesat.asta e! iei 2.2 si cu 4 iti iese 6 :la 2 itii iese media 3. chiar si asa.preferi sa ramai corijenta si sa mai repeti odata clasa? apropo:eu nu-0ti spun ca e bine sa iei 2 la test.cel mai bun lucru ar fi sa pui mana pe carte. poate ca nu ai fizica in sang, dar macar chinuie-te acolo macar sa te scoti cu un 7. n ustiu ce sa zic.cat despre prof, el nu se supara daca stii sau nu fizica.pe el nu il intereseaza daca ei 1 sau 2 sau mai stiu eu ce nota.dar pe tine nu te intereseaza? n uai fii uh dezamagita de nota ta? nu stiu ce sa zic.singurul meu sfat ar fi sa te uiti macar pe caertea aia si sa incerci, cum am ai zis daca nu-ti iese 9 sau zece, sa te scoti macar cu un 7.
Eu zic sa nu lipsesti de la orele lui.Si nici la test.Numai fricosii fug.Tu eti unul dintre ei? O persoana importanta spunea odata "Daca vezi ca ai aceeasi parere ca a celorlalti, mai gandeste'te o data!", sau unul dintre statusuri era cam asa: "Voi radeti de mine ca sunt diefrit si eu rad de voi ca sunteti toti la fel.". Deci preferi sa faci parte din majoritate sau sa fii unica? Decizia o iei tu, dar sfatul meu e sa te duci la test si chiar daca iei doi, macar sti ca l'ai luat pe merit, cu demnitate, fara sa fugi ca si colegii tai. Funda?
Deci nu e bine sa iei 2 sau 4 dar nici sa lipsesti nu este bine dar eu iti sugerez sa inveti pe rupte iar cand vei avea test incearca sa-i explici profesorului ca nimeni nu vrea sa ramana corijent si spune-i ca nimeni nu a inteles si poate iti va arata catusi de putina compasiune
RAY întreabă: