Cu ce medie se intra la liceul cu profilul Stiinte ale Naturii?
Oricum media te ajuta.Dar conteaza foarte mult si examenele pe care le sustii si Sa iei examenul de capacitate cu medii mari
Ca se aduna media din clasele 5-8
Dupa care se imparte se aduna din nou cu cea de la capacitate si se imparte la 2
Ex - daca ai la 5-8 media 9
si la examen capacitate de 9
se aduna 9+9 impartit la 2
=> adica 9+9=18
18 / 2 = 9
*Deci media de admitere la liceu este de 9
Sper ca am fost foarte explicit.
Succes si nu lua in seama toate gurile rele. Daca are media de 10 inseamna ca e geniu si e sansa una la 1000 sa fii geniu.Deci sa nu ne afirmam aiurea cu medii de 10.
Toata sustinerea mea Succes
Ionutzul31...poate nu toti oamenii sunt inzestrati sa fie asa "destepti" ca tine...Te felicit ca ai 10 si sa ai parte si pe viitor de tot asa medii mari.So ce daca u consideri ca e medie mica? macar stiu cat am muncit sa o obtin
Te rog nu te supara pe mine, n-am zis-o cu rautate, doar putin sarcasm .
9.68 este o medie mare si poti intra oriunde cred, dar ca sa fii sigura, vezi ca media de admitere sa fie cu vreo 20 de sutimi mai mare decat cerinta profilului la care vrei sa dai...nu de alta, dar ar fi cam nepalcut sa nu intrii din prima la ce doresti.Bafta si spor la invatat
Stai linistit...nu m-am suparat Doar ca asa...conversand pe internet nu iti poti da seama cand omul e doar sarcastic si cand cu adevarat spune ceva.Multumesc pentru sfat si urare.Imi pare rau daca ai luat ca pe o posibila "suparare".
Da, cu media asta cu siguranta vei intra la orice profil iti doresti. E important sa iei examenele cu note mari, deci inca mai trebuie sa inveti. Incearca sa gasesti un echilibru [adica sa inveti, dar sa nu te omori studiind]
Nu trebuie sa te stresezi foarte mult din cauza examenelor, uneori e mai bine sa fi putin mai indiferenta, nu foarte de emotiva.
Daca inveti si continui ca pana acum, atunci probabil vei intra printre primii din clasa.
Bafta!
FlaviusAPM întreabă: