Cand poti incearca sa te descarci. Si eu sunt grasa, dar sunt vazuta cu ochi buni. Eu am fost la fel ca tine sa stii in clasa a cincea toti radeau de mine, dar apoi s-a intamplat sa le zic pe fata tot, ma bagan inseama cu ei, radeam glumeam si de prietena ta nu prea stiu la mine e oarecum vice vers deoarece eu sunt aia care ii cauzeaza uneori probleme, dar sincer nu fac urat daca nu raspunde e o minune daca nu imi raspunde mai ales ca daca nu e pe mess vorbim la mobil sau ne intalnim. Inceraca si vorbeste cu prietena ta si ia-o cu frumosul si va merge asa a fost si cu mine si amica mea acum ea intra 8 si eu a 6 si avem aceeasi varsta si ne sustinem una pe alta si crede-ma can eram eu bolnava venea la mine si statea cu mine pana seara sau ma suna la telefon sa vada cum ma simt si eu faceam la fel. Pentru mine e o sora mai ales ca o zi parca e vacanta cu ea. Deci sper ca te-am ajutat si te rog, daca vrei un umar pe care sa plangi sau pe cineva sa te consoleze contacteaza-ma pe id-ul meu alexvsgaby. Te pup scumpo si iti doresc tot binele.
De fapt este o farsa intrebarea asta.NU o luati in serios. Daca nu ai ce face, nu ai dreptul sa faci o asemenea farsa. Credeam ca daca impartim contul va fi ok, dar sa vad ca in halul asta? Prietena mea chiar era sa se supere si sa nu ma creada. Esti asa penibila.