anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mereu sunt trista din motive aproape banale, doar ca toate mereu se aduna. La bunici am doi caini pe care imi doresc din tot sufletul sa-i vad, doar ca mama mea a spus ca bunica e bolnava si nu mai poate avea grija de mine, asa ca nu mai merg. M-am suparat, chiar daca o intelegeam, dar dupa aia am inceput sa plang cand mi-am amintit de toate situatiile oribile care mi s-au intamplat si tot se intampla. La scoala am o profesoara nebuna care tipa mult prea mult pentru clasa a patra si te face de ras, nu preda deloc bine si mereu da cele mai grele testari cu lucruri pe care le-a predat doar ca nimeni nu le-a inteles. Mereu colegii mei rad de mine ca sunt grasa sau alte prostii, si niciodata nu imi gasesc prieteni. Am o prietena doar ca si ea a inceput sa rada de mine si ma copie intruna. Am spus ca imi plac lupii, ii plac si ei, am facut un desen cu lupi, a facut si ea, voi face un film cu lupi pe un joc, va face si ea. Si mereu se lauda ca bunicii ei au doi lupi unul negru cu ochi albastri si celalalt nu mai tin minte cum l-a descris. Si odata a mers la zoo si cand a venit acasa s-a laudat ca erau lupi din Alaska (cei care imi plac cel mai mult si ea stie asta) si un angajat a vazut ca se uita le ei, ia pus unuia botnita si l-a legat si l-a mangaiat prietena mea. Si eu ador nespus de mult lupii mult mai mult decat ii iubeste ea, o prefacuta, si nu am vazut niciodata unul. I-am dat o melodie cu lupi si ea a doua zi a spus ca va canta melodia cand va fi mare la concertele ei. Si m-a facut sa sufar prea mult astea au fost niste mici exemple. Si atunci cand ii povestesc de un caine il face in toate felurile pentru ca nu e lup si nu ma crede. Eu spun ca e nebuna, pentru ca s-a laudat ca a urlat la luna ca un lup si mereu face crize de nervi si ma jigneste cand nu pot vorbi cu ea. E oribil, si tin prea mult la ea ca sa nu mai pot fi prietena ei, si are si parti bune, dar cele mai multe rele. Si asa am vorbit prea mult plictisindu-va, dar ce as putea face in legatura cu tot ce mi se intampla? funda.

Răspuns Câştigător
| DemonvsAngel a răspuns:

Cand poti incearca sa te descarci. Si eu sunt grasa, dar sunt vazuta cu ochi buni. Eu am fost la fel ca tine sa stii in clasa a cincea toti radeau de mine, dar apoi s-a intamplat sa le zic pe fata tot, ma bagan inseama cu ei, radeam glumeam si de prietena ta nu prea stiu la mine e oarecum vice vers deoarece eu sunt aia care ii cauzeaza uneori probleme, dar sincer nu fac urat daca nu raspunde e o minune daca nu imi raspunde mai ales ca daca nu e pe mess vorbim la mobil sau ne intalnim. Inceraca si vorbeste cu prietena ta si ia-o cu frumosul si va merge asa a fost si cu mine si amica mea acum ea intra 8 si eu a 6 si avem aceeasi varsta si ne sustinem una pe alta si crede-ma can eram eu bolnava venea la mine si statea cu mine pana seara sau ma suna la telefon sa vada cum ma simt si eu faceam la fel. Pentru mine e o sora mai ales ca o zi parca e vacanta cu ea. Deci sper ca te-am ajutat si te rog, daca vrei un umar pe care sa plangi sau pe cineva sa te consoleze contacteaza-ma pe id-ul meu alexvsgaby. Te pup scumpo si iti doresc tot binele.

1 răspuns:
| StefiChan8D a răspuns:

De fapt este o farsa intrebarea asta.NU o luati in serios. Daca nu ai ce face, nu ai dreptul sa faci o asemenea farsa. Credeam ca daca impartim contul va fi ok, dar sa vad ca in halul asta? straight face Prietena mea chiar era sa se supere si sa nu ma creada. Esti asa penibila. straight face