Bună.
Generaţia viatoare? GROAZNICĂ. Chiar vorbeam cu o profesoară şi ne spunea că noi (eu şi colegii mei) încă suntem o generaţie bună, normală, dar cei care vin din urmă sunt teroare. Şi chiar are dreptate. Noi fiind clasa a-XII-a, am rugat-o să facem mai des româna că ne trebuie la Bacalaureat. Şi ea a spus: "Ora următoare chiar nu pot să vin la voi. Ar însemna să-i las nesupravegheaţi pe cei de clasa a-VI-a. Acolo numai dacă mă întorc puţin fumează unul din ţigara electronică". Am rămas absolut şocaţi... Eu în clasa a-VI-a nici nu cred că ştiam ce e aceea. Sau în fiecare zi, după ce termin orele, merg la baie să mă aranjez puţin şi aud fără să vreau conversaţii dintre respectivele "domnişorele" de acolo. Era una, nu ştiu dacă avea vreo 12-13 ani şi vorbea cu colega ei: "Oare îmi stă bine părul? L-am făcut dimineaţă cu placa dar cred că arată cam nasol acum". Stateam şi mă gândeam... Doamne, eu la vârsta lor nu aveam asemenea preocupări. Şi aici nu e vorba că mergeam la şcoală neîngrijită. Şi nu, nici nu învăţ la un liceu tehnic sau industrial de la periferia oraşului. Deci următoarea generaţie este îngrijorătoare. De vină sunt şi părinţii într-o oarecare măsură în orice caz.
O seară frumoasă!
Pai deja in gimnaziu o sa fie toti cu tigarile in gura(probabil electronice), telefoanele in mana non-stop, majoritatea destul de putin informati pentru ca pe internet vor sta doar pe facebook si filme xxx... trebuie schimbat ceva, nu mai merge cu predatu ora de ora si apoi lectiile invatate ca pe poezie.
ma intreb si eu, oare cine se mai face profesor pentru generatiile viitoare?
AndrewTate7789 întreabă: