| Bquna a întrebat:

Bună TPU! Mi-au intrat azi tichetele de masă pe card, e primul meu job. Faza e că deja am cumpărat ieri mâncare de 700 lei și am frigiderul plin, nu pot să mai cumpăr și de tichete pentru că ar fi prea mult și nu vreau să se strice și să ajung să risipesc mâncarea. Dacă nu cumpără mâine de toți banii de pe card o să îmi expire? Am înțeles că banii de pe tichetele de masă expiră dacă nu îi folosești, în cât timp expiră? Cât am la dispoziție să cheltui tichetele de masă? Câte zile de când mi le-a băgat? Si dacă expira în mai mult de o lună, să zicem că am 600 lei acum și dacă nu îi cheltui până luna viitoare când o să iau din nou tichetele de masă voi avea 1200 sau cele anterioare dispar și am tot 600 lei?

6 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Ai aplicatia pe telefon de la Edenred?

| VoidEternal a răspuns:

Cam într-un an expira. Nu dispare nimic de pe o luna pe alta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Expiră cam după 1 an.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ai de capu meu... Ai cumparat mancare pe jumatate de luna, sau o luna, din cauza asta? Sper sa nu fie multa mancare perisabila ce ai cumparat tu acolo laughing. Banii de pe cardul de bonuri, expira dupa un an, nu dupa o luna.

| Hyperion7 a răspuns:

Banii care rămân se cumulează cu cei de luna viitoare, astfel că bonurile devin invalide după un an, asta daca nu ai utilizat banii.
Daca ai aplicația ar trebui sa specifice asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți lua pe ele și mâncare care nu expiră, făină, orez.