| 3ntzz a întrebat:

Mie foarte greu sa ma hotarasc!
Eu vreau un caine din vara.
Abia acum mama mea este de acord cu asta dar am fost intr-un petshop si am vazut veverite degu.
Si acum nu ma pot hotara ce sa imi iau!
Mai am un hamster.
Locuiesc la curte comuna ( cu mai multi vecini in aceiasi curte ) curtea e destul de mare dar vecini sunt niste rahatzi stiu cum sa ingrijesc un caine dar si o veverite.
Casa mea nu e ft mare si e fara etaje.
Deci amandoua nu prea pot sa imi iau.
Ce sa imi iau?!?!?!?!
P. S. vreau raspunsuri argumentate.

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Laurențiu, citeșteun pic aici:
Durata medie de viata in mediul lor natural este de 1-3 ani, dar in captivitate pot trai 5-10 ani daca sunt ingrijite corespunzator. Veveritele Degu sunt animale sociabile si in habitatul lor natural traiesc in grupuri mari, de pana la 90 de indivizi. De aceea veveritele Degu nu trebuiesc tinute singure in cusca pentru ca vor deveni deprimate si se vor imbolnavi usor.
Mai multe vezi aici http://www.latifa.ro/......erita-degu
Eu ador cățeii yorkshire terrier, sunt mici, jucăuși, ghiduși, dar pentru că stau la bloc mi-am luat o pisică ce face cât trei câini (are comportament deviant- glumesc, Laurentiu).
Dacă iubești animalele, oricare dintre ele sunt binevenite. Decizia îți aparține însă în alegerea lor.
Mari succese! Să ne anunți ce ți-ai luat și cum îl cheamă, da?

2 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Eu mi-as lua un catel micut, cel mai micut, am fost in casa la cineva care avea si nu mirosea deloc a catel, plus ca sunt foarte veseli si jucausi.

| corina20002802 a răspuns:

Un caine pentru ca veverita nu te poate apara de la o spargere