Buna! Ai putea scrie urmatoarele teme:
-stabilirea regulilor clasei
-alegerea facultatii daca sunteti in liceu sau a liceului daca sunteti in gimnaziu in functie de propriile aptitudini
-muzica in viata tinerilor
-filmele in viata tinerilor
-cartile in viata tinerilor
-modalitati de petrecere a timpului liber
-despre uniforme-avantaje si dezavantaje
- situatia la invatatura -tema pe care sa o abordati de 2-3 ori pe semstru (incluznd note, teze, absente etc)
-ai putea propune sa faceti niste activitati cu clasa, de exemplu o excursie de un weekend, o petrecere-carnaval de Halloween, o vizita la muzeele/palatele/catedralele din orasul vostru, o vizita la facultatile din orasul vostru(daca sunteti in ultimul sau penultimul an de liceu), sa mergeti cu clasa la un film sau spectacol
Mersi..iti dau funda dar de ce raspunde-ti mereu asa de tarziu? nici nu mai aveam nevoie.
Ati putea vorbi despre sanatate in general si sanatate sexuala, despre respectul pentru altii si respectul de sine, despre ce meserie crede fiecare ca i se potriveste, despre petrecerea timpului liber si ce ne place sa facem, despre viata de dupa liceu(facultate, serviciu), etc.
Ce meserii/specializări puteti urma in functie de profilul liceului. practic ce puteti face in viata.
Regulile Clasei! Crede-ma ca stiu din exp ca si eu am pus tema asta la dirigentie, adica am zis lu profa.
AlexandraAle121 întreabă: