| elievonc a întrebat:

nici nu stiu cum sa incep...am 16 ani si sunt la mate-info,mie mi-ar placea sa dau la arhitectura,dar aici intervine si problema, nu am talent la desen si din mai multe motive nu ma poate nimeni medita.Ce sa fac? Am vreo sansa sa mai invat sa desenez la varsta asta? Sau toate sansele mele s-au oprit aici?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Stai cuminte-n banca ta si orienteaza-te spre un profil la care te crezi capabil.

| elievonc explică (pentru neutrino):

Ai dreptate, tot am incercat sa-mi scot ideea asta din cap, sunt si eu constienta, dar orice altceva as alege tot ma intreb cum ar fi fost daca ramaneam la arhitectura... oricum daca esti in domeniu te rog da un semn happy
Multumesc, apreciez.

| neutrino a răspuns (pentru elievonc):

Nu poti ramane acolo unde nu esti. Cu totii am visat, dar este timpul sa fii si realist/a. Semn!

| BlueViP a răspuns:

E foarte greu la varsta ta... Mai bine te orientezi spre altceva.

| elievonc explică (pentru BlueViP):

Stiu ca e foarte greu...din pacate

| elievonc explică:

Cineva care este la arhitectura si urbanism Bucuresti?

| SemicercPregatireAdmitereArhitectura a răspuns:

Vrei să devii student la Arhitectură?
Suntem cei care te vor ajuta să fii bine pregătit la admitere.
Intră și tu în Semicercul nostru! E deschis! Pregatirea se face in weekend, in Bucuresti, central, intr-o galerie de arta privata pe langa Gara de Nord
https://www.facebook.com/semicercarhitectura

Hai sa ne cunoastem :)
ECHIPA SEMICERC

| WhothefuckamI a răspuns:

Porpun sa te documentezi bine inainte si sa cunosti toata paleta de orientari profesionale. De asemenea sugerez sa nu te orientezi pe o meserie la cere nu esti bun. Cauta ce iti place, si la informatica e bine(si eu am fost mate -info si acu sunt la ASE).

| elievonc explică (pentru WhothefuckamI):

Am cautat ce-mi place si am ajuns la arhitectura happy
La informatica nu sunt prea incantata de idee.Merci de sfat oricum :*

| dede278 a răspuns:

La arhitectura nu trebuie sa stii sa faci desene artistice, ci mai mult trebuie desen in spatiu
(geometric) arhitectura se bazeaza pe, matematica asa ca daca te stii la matematica si te pricepi la desenele in spatiu ai sanse.

| elievonc explică (pentru dede278):

Imi place geometria happy
Te rog, lasa ceva de contact.un e-mail
Multumesc mult big grin