| mistikk a întrebat:

Buna TPU nu mai suport m-am invatat prost am fond de ten cu tona si tot felul de baze de machiaj, pudra etc ma dau cu prea multe am un ten de invidiat mat fara imperfectiuni buze date cu tot felul d egloss si ruj dinti...perfect albi totul perfect doar ca asta face doar machiajul mult de pe fata mea si nu mai vreau sa folosesc in exces dar pur si simplu nu ma pot abtine cryingce pot sa fac sa ma abtin sa mai reduc din fondul de ten si toate prostiile astea pur si simplu am devenit un fel de Barbie Girl parca sunt din plastic dar nu pot sa nu ma machez ce sa fac vreau macar sa mai reduc din atata fond si pudra si etc... dar mereu mi se pare ca trebuie sa mai dau si tot asa ce fac?crying? funda?

Răspuns Câştigător
| Contrast a răspuns:

Nu exista femeie urata, exista doar uratenie interioara...asa ca fa bine si demachiaza-te, curata-ti bine tenul, lasa-l sa respire curatat si hidratat bine noaptea asta si la dimineata dupa ce te-ai trezit de-a binelea uita-te in oglinda la fata ta.
Dar nu o face fugitiv ca si cum ai vrea sa scapi de ea... fa-o ca si cum ai privi o femeie superba, frumoasa pe care o admiri si nu reusesti sa-ti iei ochii de la ea!
Dupa crezi ca te-ai "admirat" destul, abia atunci, cautand "defectiuni" poti sa incepi incet un machiaj, dar daca nu ai ce acoperi nu folosi mai mult decat o crema usoara hidratanta pe baza de apa, un rimel si un gloss/ruj cu mult bun gust.
Cred ca toata tarasenia cu machiatul in exces are o baza in subconstientul tau, tu ai probleme mari cu increderea in tine, in imaginea ta, in frumusetea ta exterioara...si trebuie lucrat in aceasta privinta.
Invata sa te accepti asa cum esti, invata sa te iubesti ca persoana si personalitate, invata sa lupti cu demonii interiori, cu temerile tale ca nu ai fi destul de frumoasa...frumusetea vine din interior!
Tu nu esti un clown care permanent trebuie sa poarte o masca pentru ca fata lui nu e ceea ce ar vrea sa fie...
Nu stiu cati ani ai, dar sunt sigura ca nu ai 55 ani incat sa ai complexe ca tenul tau a intrat la pensie, si are nevoie urgenta de retusuri radicale.
Si nu in ultimul rand, nu uita ca si cosmeticele isi au rolul lor, rostul lor...nu stiu ce tip de cosmetice folosesti, cat sunt de "curate", putine sunt aprobate medical, si nu distrug tenul...
Repet cauta-ti un rimel gen dramatik look, un gloss sau un ruj rezistent la transfer(pentru linistea ta, ca ai sa arati bine si in urmatoarele ore!) si dezvolta-ti mai mult increderea in tine, sunt ferm convinsa ca esti o femeie frumoasa!

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Gandeste-te la cuvantul "pitipoanca" poate iti trece obisnuinta cand iti amintesti cuvantul

| Flav a răspuns:

Stai bre linistita, fii normala, nu exista femeie urata, ci doar bautura prea putina.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Stai linistita, ca nu-i nicio problema. In curand fata ta va arata ca un poligon de trageri, ca asta e efectul garantat al excesului de machiaj. Si, cand vei avea 100 de cratere de acoperit, vei folosi din ce in ce mai multa tencuiala si nu-ti vei mai putea permite sa-ti cumperi tone de smacuri. Deci, vei renunta la machiaj si vei arunca toate oglinzile din casa. Succesuri!