anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai vreau sa merg cu autobuzul.M-am săturat.Cand stau în picioare mă apucă băieții de fund si ma enervează.Ii cunosc.Sunt băieți de la mine din liceu.Toti se uita că libidinosii la fundul meu și îmi zic ca sunt bunăciune.laughingAcum un an mergeam cu maxi taxi dar acum nu mai circulă în Galați.In autobuz sunt toți libidinosii. Odata eram în autobuz, veneam de la școală și era un băiat care îi punea mâna pe sâni unei fete si apoi își baga mana in chiloți.laughingCred că o să merg doar cu taxiul de acum in colo.Ma gândeam să merg cu mașina dar mi-e frică să conduc ca am doar 17 ani.Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Live4Ride a răspuns:

Trist ce se intampla! Imi pare rau sa citesc asa ceva, dar asta e educatia si mentalitatea noastra! si in autobuzele din Bucuresti se intampla asa ceva dar nu mereu! Iti recomand sa vorbesti cu parintii tai ( sau tutorele tau ) si sa le explici si sa gasiti impreuna o solutie fie sa iti dea banii necesari sa mergi cu taxiul fie sa te duca/aduca ei.
In nici un caz nu iti recomand sa mergi cu masina daca nu ai permis! daca te prinde politia o sa ai cazierul patat si nu vei mai putea da de premis la 18 ani! Iti recomand sa incepi scoala de soferi pentru ca se poate incepe cu 6 luni inainte de implinirea a 18 ani! sau gaseste un coleg sau colega care deja are 18 ani si permis si daca ai masina merge´ti impreuna cu masina. e mult mai ieftin decat cu taxiul!

46 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Am eu o idee, da' e nebunie totala: cum ar fi sa te imbraci...

Decent? STIU, STIU, cum indraznesc sa spun "decent" in 2017? Dar, cum ar fi, mhm?

| Yaesmin a răspuns (pentru Speed99):

Este vară.Ma îmbrac sumar. Tata mi-a zis să port pantaloni de stofa când merg cu autobuzul.Doamne fereste!laughingO să arăt ca o babă. Nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva.

| Speed99 a răspuns (pentru Yaesmin):

Atunci cum te astepti sa te ajutam? Ia-ti pepper spray la tine cand iesi din casa. Cand se aproprie vreun pervers dai cu d-ala in ochii lui si se calmeaza laughing

| xerxes1 a răspuns (pentru Speed99):

Ii cam place, asta e ideea.

| T0T a răspuns (pentru Speed99):

Frate eu zic că pe căldura asta se poate îmbrăca oricum, asta nu e o scuză că ești tu obsedat și idiot și animal și nu poți să te abții laughing

| T0T a răspuns:

Obsedați. Ar trebui să vorbești cu cineva despre asta. Mulți se plâng că nu mai sunt băgați în seamă de fete, însă vă înțeleg perfect și nu e așa ușor să fii fată frumoasă(nu cum cred unii). Dacă aș fi fată aș avea maximă atenție la sexul opus având totuși atât de mulți astfel de reprezentanți.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

O diavolita plina de orgoliu te-as vedea eu )))))

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Ești aproape de adevăr laughing

Bwhahahaha
Ai fii una fitoasa,, cu nasul pe sus si rafinata?

Fițele nu îmi plac în rest habar nu am laughing Poate.

Ti-am mai zis eu tie, fiintele astea aparute de nicaieri, tipele astea frumoase si inteligente sunt cele mai rafinate, au puterea sa se joace cu mintea barbatului, dar trebuie sa fii lucid indiferent de situatie, daca nu vrei sa faca ce vor din tine))))))).
Diavolita 'Tot', nu stiu daca ar suna amuzant sau trist

Ai dreptate. Greu să fii femeie dar mai greu să fii bărbat laughing

Eu ma simt bine in pielea mea, nu trebuie sa stau 3-4 ore minim in fata oglinzii ca sa pot sa ies p-afara, 10 minute si sunt gata incat sa nu ma fac de ras.
Ii multumesc mamei ca m-a nascut barbat,, as fi patimit mult daca eram fata, poate n-as fi avut aceleasi pasiuni ca acum, poate nu aveam aceeasi mentalitate, era riscant/
Mai degraba sa fii femeie e mai dificil, uita-te la ele doar cat se streseaza sa arate bine, iar noi dam apa prin par si suntem gata)))))

Le compătimesc pe acelea care se străduiesc așa din greu. Natura cu unele deja a fost darnică și din punctul meu de vedere se chinuie degeaba.

Deja isi bat joc de ele cand stau cu kilogramul de faianta pe fata, unele sunt atat de frumoase incat nu au nevoie nici de 1 picatura de asa ceva pe fata,, altele in schimb nici cu chipul de lut nu scapa de uratenie, acum depinde.

Păcat că nu înțeleg asta...

Femeia, cine s-o inteleaga?

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Cine sa o înțeleagă? laughing
Ironie, sau ce? Sunt convinsă că nu ți plac tipele machiate și îmbrăcate "de fiță". Îți zic eu că dacă bărbaților nu le ar place astfel de specimene, nici ele nu s ar chinui.
Cred că e o epidemie sau ceva pe la voi, masculilor, sa nu recunoașteți anumite lucruri.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Bla bla bla,, mereu sa-ti aperi reprezentantele!

Doar pentru că fac parte din genul asta. și voi sunteți de multe ori ipocriti.

Omul e ipocrit prin genul lui, indiferent ca e barbat sau femeie

Bărbații puțin mai mult ca femeilebatting eyelashes

Aha,, voi sunteti mereu sfante, iar noi suntem aia dezaxati, ai dreptate

Cine a zis asta? Că eu in răspunsul meu nu regăsesc cuvintele astea.

| xerxes1 a răspuns:

La inceput te-a incantat ideea si ai fost mai permisiva cu aprecierile si uneori atingerile.
Acum bunaciunea trebuie sa decida ce face mai departe.

| Superior a răspuns:

Mi-ai facut pofta...

| PersonajFictiv a răspuns:

Sa iti acoperi c*ru.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar poate ca si tie iti place. Daca nu ti-ar place nu ai sta sa te tot pipaie peste tot. Vorbeste cu parintii tai si explica-le situatia si poarte si tu haine mai decente, acopera fundul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copila, tu nu ai dreptul sa conduci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Azi în magazine cauți îmbrăcăminte şi găsesti numai dezbrăcăminte. La unele magazine ar trebui pus felinarul roşu.
In magazine găsești haine doar pentru centuriste, asa ca fetele poarta ce găsesc. Unele mai pudice caută și găsesc ceva haine mai decente.
Acuma depinde de fată dacă poarta haine de prostituată sau haine decente. Tot stilul asta actual in care imbracamineta de bust coboara si abia daca atinge blugii cu turul lasat. E de-ajuns doar sa intinzi mana putin iar cativa centimentrii din abdomentul tau ti se va vedea. E nevoie doar sa te apleci putin si lumea poate sa-ti vada spatele si de obicei marginea lenjeriei intime.
https://www.google.ro/......https?/url

| T2LS a răspuns:

Trist că se întâmplă așa ceva, dar asta e mentalitatea unor români proști și crescuți pe câmp. Astfel de lucruri sunt ilegale, deci poți foarte ușori să-i denunți la poliție pentru abuz sexual, mai ales judecând de faptul că ești minoră, încă. Dar probabil că nu vrei să te implici cu justiția, o metodă bună este să iei o măsură împreună cu tutorii/tutorele tău, și să stabiliți o măsură împreună. Nu trebuie să faci ilegalități, precum să mergi cu mașina fără permis pentru ca asta o să-ți strice tot cazierul, încă de la o vârsta fragedă. Încearcă să îți iei tutorele cu tine, sau un prieten care este în stare să te apere de toți obsedații zilelor noastre. Ocupă un loc, reacționează de una singură. Dacă te enervează în acest fel, dă-le două palme. Orice ce să te facă să obți autoritate în fața lor în protecția ta de una singură. Ideea este că o să faci în curând 18 ani, o să intri mai mult în societatea de rând cu rând, și astfel de cazuri în care tu nu reacționezi o să fie și mai grave aceste cazuri (mai bine nu intru mai adânc, pentru că ști despre ce este vorba). Sunt fel și fel de metode, dar atâta timp cât nu vrei să-i potolești cu legea, trebuie să iei de una singură atitudine.

| ParradiSs a răspuns:

Sunt si ei foarte nesimntiti, dar hai sa recunoaste, cred ca si tie iti place putin.laughing

| tzuria79 a răspuns:

Daca stii sa conduci fa-o, eu la 14 ani mergeam cu masina dint-un sat in altul sa cumpar chestii, si nimeni nu s-a prins ca am 14. Mai putin se vor prinde daca tu ai 17. Taxi-ul costa prea mult.

| suntserios a răspuns (pentru tzuria79):

Nu ai auzit ca fata s-a saturat sa fie bulanita? nu e ca tine care vroiai sa ajungi la parnaie sa fii bulanit

| tzuria79 a răspuns (pentru suntserios):

Nu stiu la ce te referi cu asta, dar explicate. N-am vrut sa ajung la parnaie, n-am fost, si n-am de ce sa-ti dau atatea explicatii. Eu tot ce vreau este sa ajut, nu sa mi se dea in cap daca o fac, si apropo, poate vrei sa zici sa fii bulanita, sunt femeie.

Daca ai condus la 14 ani inseamna ca vroiai la parnaie

| tzuria79 a răspuns (pentru suntserios):

Corect, dar cum sunt una care la 11 aratam de 20, atat fata cat si inaltimea mea de 1, 60, n-am ajuns. Ea are 17 ani. Apropo, masina Volkswagen pe care o conduceam avea niste numere ce le-a gasit bunicul meu la o masina abandonata, deci nici numere n-aveam. Cum in Romania politia este de *****, na-i de ce sa-ti fie frica. Mame-i mele, anul trecut niste hoti i-au spart geamurile de la masina, ca si-a lasat laptopul in ea. Este avocata, si a sunat la politie, in prima faza i-au spus sa sune la politia din Timisoara, acolo stand, dar din cate stiu eu numarul 112 este pentru toate serviicile din Romania, politie, pompieri, ambulanta, si nu numai al romaniei, dupa i-au dat de la 112, un numar de la sectia 4, stand in acea zona, si n-au vrut sa vina, ca cica, ce mai putem face noi. Atunci, sa nu-mi spui mie, ca am vrut sa ajung la parnaie, ca am stiut ca nu voi ajunge niciodata.

Pana intri cu masina in primul stal ti tot la parnaie ajungi...
si zii lui maica ta ca nu e deloc inteligent sa iti lasi laptopul in masina

| T2LS a răspuns (pentru tzuria79):

O metodă foarte proastă. Păcat că promovezi ilegalitatea.

| tzuria79 a răspuns (pentru T2LS):

Din pacate inca exista persoane care nu isi dau seama ce tara este Romania, dar nu conteaza. Daca, in raspunsul tau te-ai referit la mine ca la o romanca proasta si crescuta pe camp, imi pare rau, dar prost esti tu, si apropo, n-am crescut pe camp. Am plecat din tara pentru a fugi de persoanele ca tine, incise la minte, mi-e imi pare rau ca tu promovezi legea care in nici-o tara nu foloseste la nimic. Nu imi spune mi-e ca promovez ilegalitatea, ci spune-i asta lui Iohannis.

| T2LS a răspuns (pentru tzuria79):

Nu are rost să mă confrunt cu o persoană care jignește după aparențe, având un spirit de maimuță primitivă. Dar, de dragul subiectului, am să te informez că acei români proști și crescuți pe câmp sunt toți obsedații din zilele noastre care nu știu de limitele lor și de cei șapte ani de acasă. Ai plecat din țară pentru că ai crezut că alt undeva îți va fi bine, fugi de frică în speranța că o să dai peste 10000 de euro zilnic în străinătate, dar eu de 25 de ani trăiesc fără probleme, pe munca mea, zi de zi, în țara asta, și mai și îngrijesc o familie. Iar doar pentru faptul că inteligența ta nu te-a lăsat să observi că dacă mergi pe niște drumuri mici de sat n-o să fi prinsă, și astfel să crezi că de fapt n-ai cum să fi prinsă de loc, îmi pare rău. Nici prin satul meu nu prea circulă poliția, și eu dacă n-aș avea permis aș putea merge toată ziua pe aici cu mașină fără să-mi fac prea multe griji. Lasă permisul acasă, du-te și mergi cu mașina pe drumuri publice, nu toate drumurile uitate de lume, și după poți să te pronunți dacă legea face ceva sau nu. În loc de a promova prostia și ilegalitatea, mai bine nu începeai să discuți aici.

| tzuria79 a răspuns:

Dragul meu, T2LS, multe dintre persoanele care au vrut sa o ajute pe fata asta, i-au date o groaza de raspunsuri *******. Eu i-am zis doar ce ar putea sa faca, ce te doare pe tine asta? Tot ce vreau sa te intreb, in Romania, tu, ai putea face 140.000 de euro in 3 ani jumate? nu, adevarat? De curiozitate, ce salar ai? bunica mea la 75 de ani ai ei, inca lucreaza, ca are o pensie de 6 milioane, dupa 45 de ani de lucru in cartea de munca, si 60 in total, lucrand in continuu de la 15. Daca tu esti mandru ca esti roman, treaba ta, eu nu urasc numai Romania, ci mai ales pe romani care toti sunt niste persoane inchise la minte, care cred ca le stiu pe toate. si vai cine-s ei. Atat am avut de zis, am intrat pe site ca sa ajut, nu sa mi se dea in cap.

| eiurgeghuehgehgekegjkgmgngnhgngn a răspuns:

Pai eu am doua ponturi pentru tine 1 cei care iti fac ceva rau sau te eting si nu iti place dala o palma 2 sa te duca mama ta cu masina