Trist ce se intampla! Imi pare rau sa citesc asa ceva, dar asta e educatia si mentalitatea noastra! si in autobuzele din Bucuresti se intampla asa ceva dar nu mereu! Iti recomand sa vorbesti cu parintii tai ( sau tutorele tau ) si sa le explici si sa gasiti impreuna o solutie fie sa iti dea banii necesari sa mergi cu taxiul fie sa te duca/aduca ei.
In nici un caz nu iti recomand sa mergi cu masina daca nu ai permis! daca te prinde politia o sa ai cazierul patat si nu vei mai putea da de premis la 18 ani! Iti recomand sa incepi scoala de soferi pentru ca se poate incepe cu 6 luni inainte de implinirea a 18 ani! sau gaseste un coleg sau colega care deja are 18 ani si permis si daca ai masina merge´ti impreuna cu masina. e mult mai ieftin decat cu taxiul!
Pana intri cu masina in primul stal ti tot la parnaie ajungi...
si zii lui maica ta ca nu e deloc inteligent sa iti lasi laptopul in masina
Pai eu am doua ponturi pentru tine 1 cei care iti fac ceva rau sau te eting si nu iti place dala o palma 2 sa te duca mama ta cu masina
Cine sa o înțeleagă?
Ironie, sau ce? Sunt convinsă că nu ți plac tipele machiate și îmbrăcate "de fiță". Îți zic eu că dacă bărbaților nu le ar place astfel de specimene, nici ele nu s ar chinui.
Cred că e o epidemie sau ceva pe la voi, masculilor, sa nu recunoașteți anumite lucruri.
Trist că se întâmplă așa ceva, dar asta e mentalitatea unor români proști și crescuți pe câmp. Astfel de lucruri sunt ilegale, deci poți foarte ușori să-i denunți la poliție pentru abuz sexual, mai ales judecând de faptul că ești minoră, încă. Dar probabil că nu vrei să te implici cu justiția, o metodă bună este să iei o măsură împreună cu tutorii/tutorele tău, și să stabiliți o măsură împreună. Nu trebuie să faci ilegalități, precum să mergi cu mașina fără permis pentru ca asta o să-ți strice tot cazierul, încă de la o vârsta fragedă. Încearcă să îți iei tutorele cu tine, sau un prieten care este în stare să te apere de toți obsedații zilelor noastre. Ocupă un loc, reacționează de una singură. Dacă te enervează în acest fel, dă-le două palme. Orice ce să te facă să obți autoritate în fața lor în protecția ta de una singură. Ideea este că o să faci în curând 18 ani, o să intri mai mult în societatea de rând cu rând, și astfel de cazuri în care tu nu reacționezi o să fie și mai grave aceste cazuri (mai bine nu intru mai adânc, pentru că ști despre ce este vorba). Sunt fel și fel de metode, dar atâta timp cât nu vrei să-i potolești cu legea, trebuie să iei de una singură atitudine.
Sunt si ei foarte nesimntiti, dar hai sa recunoaste, cred ca si tie iti place putin.
Doar pentru că fac parte din genul asta. și voi sunteți de multe ori ipocriti.
Omul e ipocrit prin genul lui, indiferent ca e barbat sau femeie
Aha,, voi sunteti mereu sfante, iar noi suntem aia dezaxati, ai dreptate
Cine a zis asta? Că eu in răspunsul meu nu regăsesc cuvintele astea.
Din pacate inca exista persoane care nu isi dau seama ce tara este Romania, dar nu conteaza. Daca, in raspunsul tau te-ai referit la mine ca la o romanca proasta si crescuta pe camp, imi pare rau, dar prost esti tu, si apropo, n-am crescut pe camp. Am plecat din tara pentru a fugi de persoanele ca tine, incise la minte, mi-e imi pare rau ca tu promovezi legea care in nici-o tara nu foloseste la nimic. Nu imi spune mi-e ca promovez ilegalitatea, ci spune-i asta lui Iohannis.
Nu are rost să mă confrunt cu o persoană care jignește după aparențe, având un spirit de maimuță primitivă. Dar, de dragul subiectului, am să te informez că acei români proști și crescuți pe câmp sunt toți obsedații din zilele noastre care nu știu de limitele lor și de cei șapte ani de acasă. Ai plecat din țară pentru că ai crezut că alt undeva îți va fi bine, fugi de frică în speranța că o să dai peste 10000 de euro zilnic în străinătate, dar eu de 25 de ani trăiesc fără probleme, pe munca mea, zi de zi, în țara asta, și mai și îngrijesc o familie. Iar doar pentru faptul că inteligența ta nu te-a lăsat să observi că dacă mergi pe niște drumuri mici de sat n-o să fi prinsă, și astfel să crezi că de fapt n-ai cum să fi prinsă de loc, îmi pare rău. Nici prin satul meu nu prea circulă poliția, și eu dacă n-aș avea permis aș putea merge toată ziua pe aici cu mașină fără să-mi fac prea multe griji. Lasă permisul acasă, du-te și mergi cu mașina pe drumuri publice, nu toate drumurile uitate de lume, și după poți să te pronunți dacă legea face ceva sau nu. În loc de a promova prostia și ilegalitatea, mai bine nu începeai să discuți aici.
Dragul meu, T2LS, multe dintre persoanele care au vrut sa o ajute pe fata asta, i-au date o groaza de raspunsuri *******. Eu i-am zis doar ce ar putea sa faca, ce te doare pe tine asta? Tot ce vreau sa te intreb, in Romania, tu, ai putea face 140.000 de euro in 3 ani jumate? nu, adevarat? De curiozitate, ce salar ai? bunica mea la 75 de ani ai ei, inca lucreaza, ca are o pensie de 6 milioane, dupa 45 de ani de lucru in cartea de munca, si 60 in total, lucrand in continuu de la 15. Daca tu esti mandru ca esti roman, treaba ta, eu nu urasc numai Romania, ci mai ales pe romani care toti sunt niste persoane inchise la minte, care cred ca le stiu pe toate. si vai cine-s ei. Atat am avut de zis, am intrat pe site ca sa ajut, nu sa mi se dea in cap.